Yeni profil mesajları


20240624123724_1.jpg


Oynadığım en iyi DLC. Son boss olmasaydı bosslar ağzımda biraz ekşi bir tat bırakacaktı ama son bossun o zorlayıcılığına bayıldım. Çok güzel savaştı. Çok da eğlenceliydi. 3 saat aralıksız savaştım, denedim, çok zorlandım ama hiç sıkılmadım. Hatta arkadaşım dedi senin fragment seviyesi 15, git 20 yap onu öyle yap dedi ama ben bossta aşırı eğlendiğimden onu bile yapmadım. 😀

Elden Ring'e bayılıyorum. Bu DLC'ye de bayıldım. Artık Elden Ring bu DLC ile birlikte en sevdiğim oyun oldu. DLC'yi ana oyundan bile daha fazla sevdim. İnceleme yazacağım. Puanımı şimdiden vereyim ama, 9/10. Bosslar da dengeli olsaymış 10/10 olurmuş ama artık yapacak bir şey yok. Yine de harika bir DLC. Bayıldım.
Yaz ayında grip olmayın. 🥵 Normalde normal seyirde atlatacakken, yaz ayında 3 kat fazla hasar veriyor... 😮‍💨
Mafia 3: Definitive Edition'ı bitirmiş bulunmaktayım. Oyunun son iki saati de güzeldi, hakkını yemeyeyim o konuda fakat oyunun ana hikayesi ortalama 25 saat civarında. Yan görev, şehir içi aktivitelere de bir fırsat vermek istedim ve sonuç olarak koskoca oyunda 60 saat civarında bir saat geçirdim ve koskoca oyunda oynamaya değecek saat sayısı 5, yazıklar olsun!
Geri
Yukarı