Yeni profil mesajları

Hiçkimse dünyanın çok büyük tehditlerini görüyor mu acaba? Kuantum bilgisayarlar + Yapay zekalarla birlikte bütün dünyadaki veriler, insanlar, meslekler tehlike altında. Zaten dünya siyaseti, haberleri desen ayrı bir olay.
Günümüzdeki kullanılan bütün şifreleme teknolojileri Süper Bilgisayarların bile yıllar boyunca çözemeyeceği şekilde yapılmış ancak sorun şu: en sıradan kuantum bilgisayar bile bir süper bilgisayar ile kıyaslanamayacak kadar güçlü. Sadece çalışma mantığı ve binary'den kurtulunca çalışma ortamını uydurabilirlerse; bu demek oluyor ki -> Şu anki şifreleme yöntemleri kuantum bilgisayarlara karşı dayanıksız olacak. Bir diğer olay ise yapay zekaların şu andaki "Süper Bilgisayarlar/Sunucularla" yapmış olduğu şu anki performansın, onlarca; yüzlerce, belki de binlerce kat güçlenmesi demek. Hayal etmesi bile zor, anlaşılması da.
LLM evlatlarına not... IBM 1979 ön sayfa:
1770799720541.png


Bu sayfanın arkasında bulunan yazılar:

AUTHORITY
WHATEVER AUTHORITY IS GRANTED IT BY [THE]
SOCIAL ENVIRONMENT WITHIN WHICH IT OP[ERATES]
RESPONSIBILITY
TO PERFORM AS PRE-DIRECTED BY THE PROGRAMMER
WHENEVER INSTRUCTED TO DO SO
ACCOUNTABILITY
NO[NE] WH[ATSOEV]ER
(next page)
A MANDATE WITH TOO LITTLE AUTHORITY DOES NOT
PROVIDE THE TOOLS REQUIRED TO TAKE ADVANTAGE
OF THE LEVERAGE
A MANDATE WITH TOO LITTLE RESPONSIBILITY [HAS]
TOO LITTLE LEVERAGE FOR THE RISKS [...]
A MANDATE WITHOUT ACCOUNTABILITY IS AN ELEGANT
FORM OF SUICIDE
Gördüğüm en iyi Excalibur sahnesi falan. Artoria ne kadar süper olsa da animasyon kalitesi konusunda yok etmiş. Böyle giderse Fate/Zero dan üstte tutacağım bu animeyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Geri
Yukarı