Yeni profil mesajları

Uzun bir ara sonra gene gördüm hocam seni nasılsınız? Hallejulah_0 hocamın kapanına düşmüş herkes.
Hocam No Man's Sky'in indirimi uzamış keşke sonlandırmasaydınız.
Bazıları teknolojiyle bağını sadece kredi kartı ekstresi üzerinden kurarken, biz o sistemlerin çekirdeklerine (kernel) inip "nasıl daha iyisi yapılır?" diye kafa yoruyoruz. Karşıma geçip, sunduğum somut teknik veriler (EEPROM kilitleri, termal tasarım hataları, donanım sabotajları) karşısında çaresiz kalıp; çareyi "yapay zeka" imasına sığınmakta bulan "etiket" sahiplerini izlemek gerçekten keyifliydi.
Sizin "yapay zeka" sanıp ulaşılamaz bulduğunuz o teknik derinlik, benim uykusuz gecelerimin, söktüğüm yüzlerce retro cihazın ve bizzat kurguladığım Aularch OS'un doğal bir sonucudur. Sizin vizyonunuz Apple'ın sunduğu altın kaplama bir hapishanede "ideal kullanıcı" olmaya yetebilir; ama benim vizyonum o hapishanenin anahtarlarını yeniden dövmek üzerine kurulu.
Aradaki farkı anlayın:
Siz teknolojinin tüketicisisiniz, ben ise hakimiyim. Siz marka logolarına sığınıp yaş hiyerarşisiyle ego tatmin etmeye çalışırken; ben o logoların arkasındaki mühendislik fiyaskolarını analiz ediyorum. Mantık ve data setleri karşısında "yazılımcı" etiketinizin içinin ne kadar boş olduğunu görmek benim için şaşırtıcı olmadı.
Kapalı kutularınızda, size izin verilen kadar "özgür" olmaya devam edin. Biz burada, sistemlerin ruhuna dokunmaya ve kendi evrenlerimizi kurmaya devam ediyoruz.

O kim olduğunu biliyor
  • Hahaha
İfadeler: Karokan54
mirsqdmmdevs
mirsqdmmdevs
Çünkü ödevlerim ve rapor falan işlerim oluyor çok işim var diye hatta Pro aldım.
T
the Prodigy
Bilgi birikimin üstüne yorum yapmıyorum ancak mesajların Gemini çıktısı olduğu bariz belli malesef. Gemini'nin paragraf sonu örüntüsü çok belirgin, üstelik üslubun da uyuşmuyor mesajlar arasında.

Şunların Gemini çıktısı olmama ihtimali yok örneğin:

"Bir yazılımcı olarak sistemin sonuna kadar 'kurcalanabilir' olması gerektiğini savunmuyorsan, sadece Apple'ın sana çizdiği sınırda yaşayan bir 'tüketicisindir'."

"Bu teknoloji değil, 'cihazı kiralama' modelidir."

Belirli bir süre mesai yapınca tek cümleden bile belli ediyor kendini.
Şebnem Ferah
Şebnem Ferah
yapay zekadan daha yapay duruyor su metinler
Geri
Yukarı