50TL'ye kadar oyun önerisi

Dark Lord Vader

Hectopat
Katılım
16 Ekim 2020
Mesajlar
1.231
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar soru yukarıdaki gibidir. Game Pass ve EA Play önermeyin lütfen, ailem sıcak bakmıyor. Korku ve cinsellik olmasın. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hep 20 TL altı oyun önerebilirim :D, fakirlik işte. Yapacak bir şey yok. Stardew Valley, Papers Please bakabilirsin, ikisini birlikte alırsan. Onun harici A Hat In Time var, eğer parkur oyunlarının meraklısıysan.
 
Ne tür oyun seversin? Sevmeyeceğin bir oyun önermek istemiyorum.

Bağımsız oyun sevmem bana cactus MC coy ile aynı şey gibi geliyor. Bir de eklemeyi unutmuşum öyle garip garip canavarlar falan da olmasın lütfen (biliyorum çok şey istedim) bir de hikayeli olsun ve hikayesi güzel olsun.
 
Bağımsız oyun sevmem bana cactus MC coy ile aynı şey gibi geliyor.
Arkadaşların da varsa Unturned çok zevkli bir oyun bence, hem ücretsiz, hem de çok düşük sistem istiyor. Arkadaşların yoksa Steam'dan Cod 4 alabilirsin, onun dışında Stardew Walley, Fallout serileri ve Hearts of İron 4(59 TL bütçeyi biraz aşıyor), Age of Empires gibi strateji oyunlarına da bak.
 
Arkadaşların da varsa Unturned çok zevkli bir oyun bence, hem ücretsiz, hem de çok düşük sistem istiyor. Arkadaşların yoksa Steam'dan CoD 4 alabilirsin, onun dışında Stardew Walley, Fallout serileri ve Hearts of Iron 4(59 TL bütçeyi biraz aşıyor), Age of Empires gibi strateji oyunlarına da bak.

Oyun oynayan arkadaşım yok maalesef. Daha yeni bir şey yok mu?
 

Geri
Yukarı