Skyrim oynanmalı mı?

121228

Kilopat
Katılım
8 Temmuz 2016
Mesajlar
2.807
Makaleler
10
Çözümler
7
RPG oyunlarını çok severim, fakat daha henüz Skyrim'e başlayacak zamanım olmadı. Zaten oyuna başlamak için sabırsızlanıyorum, hali hazırda olan beklentimi daha da yükseltin. Hadi, bana Skyrim'i övün. Bana ballandıra ballandıra anlatın bu oyunu.

400613.png
 
kesinlikle oynayın, hatta mümkünse biraz uğraşıp modlu oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Yaz aylarında oyuna girip karda gezip ferahlık hissi yaşamak bile yetiyor.
 
RPG oyunlarını çok severim, fakat daha henüz Skyrim'e başlayacak zamanım olmadı. Zaten oyuna başlamak için sabırsızlanıyorum, halihazırda olan beklentimi daha da yükseltin. Hadi, bana Skyrim'i övün. Bana ballandıra ballandıra anlatın bu oyunu.

Eki Görüntüle 930776

Oyunun Güzelliklerini Anlatsam sabaha kadar bu konuda kalmam gerekir. Tartışmaya gerek yok :)
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
O kadar değişik ve güzel yan görevler var ki bazen hangi görevi yapıyor olduğunuzu bile unutuyorsunuz.
 
Uzun yıllar boyunca yüzlerce saat oynadım. Hala oynuyorum ara sıra. Şans verilmeli bence. Özgür bir açık dünya. Mükemmel atmosfer. Çok iyi müzikler. RPG özellikleri karakter buildleri üzerine kurulu. Diyaloglar Witcher'daki gibi önemli değişikliklere yol açmıyor. Burada kendi hikayeni karakter yapılandırma üzerinden yazıyorsun. Ana hikayeden çok yan görevler oyunun çoğunluğunu oluşturuyor. Keşif üzerine kurulu bir sistem var. Görev yaparak değil yeteneklerini kullanarak seviye atlama olayı var. Mesela kılıçla vurdukça yeteneklerin gelişir. Zırh yetenekleri sana vurulduğu zaman gelişir. Vurabilecek düşman bulmak için fast travel yerine her yere yürüyerek gitsen kısa sürede yetenek gelişir. Bu yüzden keşif kilit nokta.
 
Yeterince övdüğümü düşünüyorum :p.
 

Geri
Yukarı