iPhone 12 Mini mantıklı bir seçim midir?

Odyofil

Kilopat
Katılım
7 Ağustos 2017
Mesajlar
3.678
Makaleler
9
Çözümler
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Android'den (Galaxy S8) iOS telefonlara geçiş yapacağım. iPhone 12 ve 12 Mini arasında kaldım. Biraz araştırdığıma göre 12 Mini'nin pili biraz sıkıntılıymış. Telefonu kullanan var mı acaba?

iPhone yerine tavsiyeniz var mı?

Samsung telefonumda olan problemler; AMOLED ekran yanığı, Wi-Fi ve 4G'de bağlantı problemleri, uygulamalarda genel anlamda çökme, günde 2 kere pilin bitmesi ve arada hızlı şarjın çalışmaması.

Bu nedenle hem Samsung'a hem de Android'e biraz ön yargılıyım.

Apple'nin güncellemeler ile telefonun hızını yavaşlattığını biliyorum ama Samsung gibi 2 senede desteği kesmiyorlar en azından.
 
Ekran konusu gerçekten çok tartışmalı, teknoloji mağazalarında denemenizi tavsiye ederim. iPhone 12 alma imkanınız varsa tabii ki iPhone 12 alın.
12 mini ve 12 arasında kaldım. Aralarında bin lira var. Aceleci davranmak istiyorum şuan biliyorsunuz dolar 7 nin üstüne çıktı . Teknoloji marketleri hızlıca yükseltirler fiyatı.
 
12 Mini almayın. İlk başta çok güzel gözükse dahi çevrenizde ki insanlar büyük ekranlı telefonlar kullanırken sizin küçük ekran kullanmanız üzer. Ben olsam iPhone 11 128 GB alırım. Halihazırda kullandığım iPhone 6S bile böyle iş yapıyorsa iPhone 11'in çok rahat 4-5 senesi var. Hem iPhone 12 serisi gerçekten gereksiz pahalı.
Bu arada aralarında ki tek fark İşlemci ve ekran farkı. Bunun için de fazladan 2000 ₺ verilmemeli. A13 Bionic canavar gibi iş yapıyor, yapacak da.
 

8 GB RAM 256 GB SSD 5500 TL iPhone 12 alacaksan alma bunu al cebinde para kalsın.
 

Geri
Yukarı