Liselerin 2. sınavları ertelendi!

Liselerin sınavları iptal edileceği haberi mebpersonel üzerinden duyuruldu. Akşam saatlerinde açıklama yapılması bekleniyor. Hadi geçmiş olsun inşallah korona olmadan atlatırız şu yılı.
12. sınıfların sınavlarının iptali olmayacağını da belirtmiş.
 
Ertelenmesine neden bu kadar çok seviniliyor? 1 ay sonra sınav olacaksınız diyecekler, belki de o da ertelenecek ama siz stresli bir şekilde vaktinizi geçireceksiniz.
Cuma gününe sınavlarım bitiyor. Pazartesiye müzik falan kalıyordu, eğer ben olduysam, ki bir çok okulda sınavlar yapıyordur, bizim okul gibi. Sizlerde er ya da geç gireceksiniz.
 
Mart ayında bulaşan virüs Haziran'da da Ağustos'ta da bulaşır. Konuların birikmesi yerine erken yapılması daha karlı.
Sınavlar sadece 2 en fazla 3 konudan yapılıyor. Biz bu sınavda bir konuyu atladık mesela. Haziran'da yapılacak olan sınavda da ara konular atlanır ve konu sayıları aynı kalır.
 
Ayrıca sınavlar erken olursa çoğu öğrenci geri kalan günleri boşlayacağı için üniversiteye gitmek isteyenler için güzel bir eleme yöntemi olur.
 
Kimya çalışmasından kalkıp gördüm bi' umut doldum. İnşallah doğrudur. Hastalığın seviyesi ciddi anlamda yükseliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı