Arma 3 alınır mı?

Katılım
7 Haziran 2020
Mesajlar
2.246
Makaleler
2
Çözümler
5
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Cinsiyet
Erkek
Şu aralar çok sıkıldım. Oynayacak oyun ararken Arma 3'ü gördüm. Yüzlerce saat sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun arıyorum. Role-play sunucuları varmış ama benim mikrofonum yok. Oyun yine de alınır mı, uzun süreli oynanır mı? Başka oyun önerilerinizi de bekliyorum. Daha çok aksiyon türü severim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşünüyorum hocam ne zaman indirime girer? Bir arkadaşta daha varmış oyun beraber oynayacağız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı