Pioneer APS SL3n CrystalDiskInfo sonuçları nasıl?

  • Konuyu başlatan Aorus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 778
Katılım
3 Temmuz 2019
Mesajlar
2.518
Makaleler
2
Çözümler
5
Arkadaşlar bir arkadaş konu açınca benim de merakıma gitti, kullandığım SSD'nin durumu nasıldır? 240GB Pioneer marka kullanmaktayım.

resim_2021-03-28_214639.png
 
Hocam en son 5 GB alan bırakınca %98 sağlığa düşmüştü şimdi en az 20 bırakıyorum teşekkürler yorum için.
Onunla alakası yok, siz veri yazdıkça sağlık düşüyor. O yüzden sağlık yüzdesi dikkate alınası bir değer değil.

HD Tune ile Error Scan yapın. Quick Scan kapalı olsun. Bad Block var mı kontrol edelim.
 
Son düzenleme:
Bad block yok diskte. O gözüken 6 adet fabrika çıkışlı olanlar sanırsam.
Bir de CrystalDiskMark ile hız testi yapın isterseniz.

Hocam Crystal ile yapınca az vermişti atto ile yapınca tam değerlere yakın almıştım yani yapmama gerek yok diye düşünüyorum çok teşekkür ederim yardımlarınız için zaten o testi ise sağlığım 99 civarlarındayken yapmıştım diye hatırlıyorum.
 
@Aorus
Bir de şu Bad Blocklar üretim sırasında mı, sonradan mı oluşmuş emin olalım.
• Üstteki linkteki dosyayı indirin, phison_flash_id dosyasını çalıştırın.
• Takılı olan diskler listelenecek, Pioneer'ı seçin ve enterlayın.
• Bundan sonra SSD'nin bilgilerini listeleyecek, ekran görüntüsü alıp paylaşın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı