Bilgisayar için gamepad önerisi

shdeniz

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2019
Mesajlar
114
Sony'nin kollarının orijinal olup olmadığını anlamak için bazı trickler var. Ama bu fotoğraftan ne kadar anlaşılır bilemem. Eğer çok fazla oyun oynayan biri değilseniz ucuz ama iyi hissettiren Gamepadler fena olmuyor. Şahsen ben Hadron HD302 kullandım neredeyse 2 yıl. Tuşları ve tutuşu - analog stickleri gayet iyidi. Plastiği ucuz ama alışıyorsun. Tuşlar ve analoglar sık kullanıyorsan kısa sürede daha yumuşak geliyorlar çünkü başta biraz sert geliyorlar. Titreşimi de fena değildi. Güzeldi. Universal Joystick Driver yüklersen sıkıntısız çalışıyordu. Yüklemezsen çoğu oyunda çalışmaz. Ayrıca x360ce kullanman gerek çoğu oyunda. Ya hiç görmez gamepad'i oyunlar ya da tuşların yerleri farklı olur. Alışınca sıkıntı olmaz. Bozulan kısmı sol analog.

Gelelim ikincisine : Logitech F310 kullandım. 1 yıl sürmeden arıza yaptı. Sağ Analog. Plastiği daha kaliteli ama çok über süper değil. Tuşlar güzel. Analoglar en başta oldukça yumuşaklar. Tetik kısmı oynadığın oyunlara göre değişiyor. Şahsen ben beğenmedim. Oynadığım oyunlarda bana sıkıntı oldu. Sürekli tetiğe basmak parmağı yoruyor bir süre sonra. Araba yarışı oyunlarında efektif kullanılabiliyorsa güzel olabilir onun dışında pek iyi bir deneyim değildi.

Bu yüzden Tekrar Hadron marka olandan aldım. Önceki gibi idare eder. Oynanış keyfinden götürmüyor yani o açıdan dert değil. Sadece Kablosuz istiyorsan 100 Tl ye kablosuzu var ama almadım için diyemem. Ama dar alanda kablo ile oynamak rahatsız edici olabiliyor. Bütün kablolu ürünler için geçerli bu.
 
Sony'nin kollarının orijinal olup olmadığını anlamak için bazı trickler var. Ama bu fotoğraftan ne kadar anlaşılır bilemem. Eğer çok fazla oyun oynayan biri değilseniz ucuz ama iyi hissettiren gamepadler fena olmuyor. Şahsen ben Hadron HD302 kullandım neredeyse 2 yıl. Tuşları ve tutuşu - analog stickleri gayet iyiydi. Plastiği ucuz ama alışıyorsun. Tuşlar ve analoglar sık kullanıyorsan kısa sürede daha yumuşak geliyorlar çünkü başta biraz sert geliyorlar. Titreşimi de fena değildi. Güzeldi. Universal joystick driver yüklersen sıkıntısız çalışıyordu. Yüklemezsen çoğu oyunda çalışmaz. Ayrıca X360ce kullanman gerek çoğu oyunda. Ya hiç görmez Gamepad'i oyunlar ya da tuşların yerleri farklı olur. Alışınca sıkıntı olmaz.

Hem çok oyun oynayan biriyim hem de daha kaliteli bir gamepad almak istiyorum.
 
Yani o bütçe ile alabileceğin ürünler arasında çok fazla seçim şansın yok kalite açısından. Güvenebileceğin markalar belli. ben aldığımda f310 150 Tl idi şimdi 200. Xbox kollarını da deneyebilirsin ama onunda sahtesine denk gelmen olası. Yani bu noktada bütçenin yettiği gözünün tuttuğu bir markanın ürününü al. En kötü 1 yıl idare eder. Ondan sonra bir fikir oluşur. Şunu da ekleyim gamepadler- pek mikrofon gibi ürünler değil. Yani kalitesi biraz konfor olarak yansıyor. Çok konfor takıntın yoksa hemen hemen çoğu aynı işi görüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı