CS:GO topluluk sunucusundan virus bulasir mi?

Virus yeme gibi durum olmaz sonuçta sunucudan oyun oynuyorsun ama VAC korumalı topluluk sunucularında ban yeme ihtimali her zaman vardır.
 
Hile kullanırsanız VAC yersiniz fakat virüs yeme olasılığınız milyarda bir.
 
Zannetmiyorum hocam. Bulaşması için sunucularını bir insan eli tarafından ele geçirilmiş olması gerek. Vac olayı ise Hile veya oyunbozanlık yaptığında yersin.
 
CS:GO Sunucularından virüs bulaşması imkansız. Lakin topluluk sunucularından oynadığın zaman bir sürü dosya indiriyorsun bilgisayarına, eğer bunların birinde virüs var ise geçmiş olsun diyebiliriz çünkü o topluluk sunucusu o dosyaları çalıştırır senin bilgisayarında ve bu sayede diğer oyuncularla oyun oynayabilirsin. Girdiğin topluluk sunucusu EterNal gibi bir isime sahipse kalitelidir çünkü herkes orada oynuyor. İyi oyunlar.
 
Resmi CS:GO sunucularından virüs bulaşma olasılığınız yoktur, ban yeme olasılığınız ise hile kullandığınız takdirde oluşur. Resmi olmayan topluluk sunucularına gelirsek, eğer sunucu vanilla değilse yani sunucuda plugin yüklüyse sunucuya girmeden önce plugin dosyalarını bilgisayarınıza indirecektir ve bu dosyalarda virüs varsa doğal olarak sizin bilgisayara da virüs bulaşmış olur, daha önce yaşandığına hiç şahit olmadım ya da duymadım ancak ihtimal dahilinde olan bir durum.
 
CS:GO sunucularından virüs bulaşması imkansız. Lakin topluluk sunucularından oynadığın zaman bir sürü dosya indiriyorsun bilgisayarına, eğer bunların birinde virüs var ise geçmiş olsun diyebiliriz çünkü o topluluk sunucusu o dosyaları çalıştırır senin bilgisayarında ve bu sayede diğer oyuncularla oyun oynayabilirsin. Girdiğin topluluk sunucusu Eternal gibi bir isime sahipse kalitelidir çünkü herkes orada oynuyor. İyi oyunlar.

Peki ne yapabiliriz virüs varsa. Yapabilceğimiz bir şey var mı?
 

Geri
Yukarı