Anime fotoğrafı tatlı mı?

Bu "yuri" fotoğrafı tatlı mı?

  • Evet (erkeğim)

  • Hayır(erkeğim)

  • Evet (kadınım)

  • Hayır (kadınım)

  • Evet (diğer)

  • Hayır (diğer)


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zevk meselesidir bu olay, mesela bence de Millie alayını tokatlar.

İstatistik çıkaracak, kızlara mı daha tatlı geliyor fotoğraf erkeklere mi diye.

Ya zevk meselesi tabii kimine göre güzeldir kimine göre değildir, ama bu arkadaş madem saygı duymuyor bende duymam. Yaptığı animasyonlarda zaten berbat. Hem yapıyor hem eleştiri kaldıramıyor baya garip bir çar.
 
Ya zevk meselesi tabii kimine göre güzeldir kimine göre değildir, ama bu arkadaş madem saygı duymuyor bende duymam. Yaptığı animasyonlarda zaten berbat. Hem yapıyor hem eleştiri kaldıramıyor bayağı garip bir çar.

Arkadaş eleştiri kaldırıyor, yapıcı eleştiriyi kabul ediyor, mesela geçen gün konuştum kendisiyle açıklamasını da yaptı. Ayrıca animasyonları hoş ve animasyonlarda yeni biri için yeterli bence.
 
Hocam çok bir haterlık yok bence, sadece sevmiyorum yazıyorlar.

Genel olarak konuştum gerçek hayatta konuştuğumuz insanlar genellikle aşağılıyorlar zaten.

Haterlık ise şu ilk başlarda bir arkadaş vardı gitmesini söylediğim onun gibi kişiler için geçerli. Sevmezsen sevmezsin ama saygı duymak zorundasın.
 
Genel olarak konuştum gerçek hayatta konuştuğumuz insanlar genellikle aşağılıyorlar zaten.

Haterlık ise şu ilk başlarda bir arkadaş vardı gitmesini söylediğim onun gibi kişiler için geçerli. Sevmezsen sevmezsin ama saygı duymak zorundasın.
Hocam o arkadaşta animasyon yapıyor ama herhalde bu işlerin ne kadar zor olduğunu bilmiyor.
 
Arkadaş eleştiri kaldırıyor, yapıcı eleştiriyi kabul ediyor mesela, geçen gün konuştum kendisiyle açıklamasını da yaptı. Ayrıca animasyonları hoş ve yeterli bence.

Eleştiri falan kaldırdığı yok birisi iyi bir şey söylerse o da iyi cevap veriyor. Birisi kötü olmuş dediği anda tilt seviyesi arşa çıkıyor. Animasyonlarına gelirsek, gerçekten yetersiz. Kamera açısı, karakter hareketleri çok kötü. Adam silahla vuruyor, sanki sinek ısırmış gibi tepki falan veriyor. Yürürken sanki havada uçuyor falan.
 
Anime kültürü çok uzun süredir olan bir kültür. Türkiye'de çok yaygın bir kesim izliyor. Japonya'da üretilmiş her anime ve manga'nın Türkçe çevirisine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Yeni çıkan seriler ise çok hızlıca çevriliyor. Özellikle Japonların kalıplaşmamış hayal gücü, konuların detaylı oluşu ve kendine has işleyiş tarzı, özgün karakterler ve her kitleye hitap edecek özgün hikayelerle birçok klasmandan öne geçiyor. Ön yargı ile yaklaştığınız için bu sonuca varmış olabilirsiniz. Sevmek zorunda değilsiniz ancak saygı duymanız gerekli. Anime ile ilgisi olan kişileri göz ardı edebilir, anime ile ilgili olmayan konulara girmeyebilirsiniz. Iyi günler dilerim.
Güzel yazmışsın, katılıyorum.

İsteyen sever, istemeyen sevmez. Karismayalim gitsin. Mesela bu fotoğraf bana tatlı gelmedi, hayıra basıp geçtim. Ne gerek var ağır konuşup konu kilitletmeye?
 
Evet (erkeğim) arkadaşlar bana laf etmeyin lezbiyenler diye evet demiyorum lezbiyen olmasa da anime çizimleri tatlı olduğu için evet dedim. Lezbiyen oldukları için demedim yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı