[Güncellendi] 08.30'ta canlı ders olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laik bir ülkede belirli bir inanç için sanırım ders saatlerini değiştirmezler. Üniversitede bile 08:30’da başlayabiliyor dersler. 08:30, çevrim içi ders için biraz erken gibi ama çok sınıf olduğu için böyle yapıyor olabilirler. Yetişeceğini sanmıyorum diğer türlü.
Hocam isteseler değiştirebilirler. Sorun zaten yapabilecekken yapmamaları. Öğleden sonraya alsalar sıkıntı kalmayacak, üniversitelerin aksine dersler hep çevrimiçi. Okullar inisiyatif alma yetkisine de sahip. Akşam 9'da bile ders var diyebilirler mesela. Yaptıkları da oldu.
 
Üniversitede ablam var. Tam iftar saatine hoca sınav koymuş. Haliyle hoca değiştirmek zorunda kaldı. Ama bu sizin istediğiniz maalesef o kadar da önlenemez bir durum değil. Bence sahurdan önce baya uyuyun. En azından orucunuz daha rahat geçer.
 
Din sebebiyle böyle şeyler değişmez. Ona bakılırsa cuma öğlen de ders yapılmasın? Cuma var. Laik bir ülkedeyiz. Ne derseniz deyin değişmez. Olması gereken de bu bence. Ben şahsen eğitimimi, inancımdan daha ön plana koyuyorum. İnançsız insan olur ama eğitimsiz olmaz.
Zaten cuma öğlen ders yok. :) Öğretmenler namaza gittiği için. İsteseler saati ileriye çekebilirler.

Bu durum hem öğrencileri hem de öğretmenleri zora koyuyor.
 
Merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz ki ramazan ayına girdik fakat bizim okul yönetimimiz ısrarla canlı ders saatlerini değiştirmek istemiyor. İftar saat akşam 7'de. Bizim canlı derslerimiz sabah 8.30'da başlıyor. Sahura kadar yatamıyorum, sonra birkaç saatlik uykuyla dayanmaya çalışıyorum. Mesela şu anda kalktım ve susuzum. Üstüne iftara kadar da bekleyeceğim. Canlı derslerde sağ olsunlar yoklama da alınıyor. Rehber öğretmenim yazdığım mesaja "cevap" bile vermedi. Sınıf öğretmenim ile de görüşeceğim. Bakalım, umarım lehimize bir şeyler olur.
Benim okulun açıldığı ilk zaman öyleydi (2 Ay boyunca)
 
Zaten cuma öğlen ders yok. :) Öğretmenler namaza gittiği için. İsteseler saati ileriye çekebilirler.

Bu durum hem öğrencileri hem de öğretmenleri zora koyuyor.

Bizim okulda bal gibi devam ediyor. Sizin okul da uymuyor galiba. Öyle olmaması lazım. Sırf namaz için ders koymamak olmaz. Aykırıdır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı