Irak'tan Gelen Note 4 almak güvenli mi?

bepo-ms

Kilopat
Katılım
1 Ağustos 2014
Mesajlar
458
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar kaçak note 4 almak güvenli mi? Alacağım adam bir kamyon dolusu getirmiş ve 500 TL den satıyor. Iraktan gelmiş bu telefonlar. Bana bir tek IP adresinde sorun yaşarsın dendi. Geri kalan her şey aynı almalı mıyım, çakma mıdır? AnTuTu da aynı sonuçları veriyor. Ne yapmalıyım?
 
IP adresinde derken ? IMEI demek istedi herhalde. IMEI'de sorun yaşarsan yasadışı IMEI kullanmak zorunda kalırsın. Ayrıca 500 TL'ye Irak'tan bile gelse Note 4 olması bence mümkün değil. Hiçbir açıdan uygun değil.
 
Peki hocam bu telefonun orjinal olup olmadığını ayarlardan çekirdek sürümünden veya başka şeyden anlayabilir miyim? Bir de benim dikkatimi çeken AnTuTu da aynı sonuçları vermesi. @Recep Baltaş
 
Son düzenleme:
Antutuya güvenmeyin ayrıca dünyanın hiçbir yerindeki note4 cihazlar 500 TL tekabül etmiyor. Almayın.

O modifiye edilmiş bir cihazda olabilir işlemcisine falan bakin bir. MTK çıkmasında.
 
500 tl 190 dolar falan yapar. Tahminimce satıcı arkadaş kamyonu kore deki Samsung un fabrikasının arka kapısına direk dayamış . Orada doldurtmuş kamyonu :D
 
500 tl 190 dolar falan yapar. Tahminimce satıcı arkadaş kamyonu kore deki Samsung un fabrikasının arka kapısına direk dayamış . Orada doldurtmuş kamyonu :D

Valla hocam QHD ekran sadece kendi başına 190 dolardan fazla eder :D anakartı, rami, işlemciyi, markayı geçtim :D

Kesinlikle çakma ürün para verip alınmaz. Parayı çöpe atmak olur. O adam o kamyonu 10 yıl sonra doldurup o fiyattan anca satabilir ki note 4 ozaman tarih olmuş olur :D. Ayrıca ip numarası değil onun adı "imei" numarasıdır. Bazı yerlerdede "e-mail" atılması lazım gibisinde geçiyor işi bilmeyenler ne isterse onu sallayıp duruyor :D :D Böyle şahıslara hiçbir şekilde itibar etmeyin. Hepsi yalancı, düzenbaz insanlardır. Herhangi bir tekno marketten orijinal cihaz alıp kullanın.
 
Orijinal olup olmadığını anlamanın en kolay yöntemi şudur. Arama bölümünde *#0*# yazalım. Sensör sekmesine tıklayalım ve elimizi ekranın üzerinde hareket ettirelim. Ekran yeşil oluyorsa orijinaldir. A sınıfı replikalarda bile bu sensör bulunmamaktadır. Soruna gelecek olursak note 4'ün maliyeti en az 400 dolardır. 500 liraya note 4 olmaz. Bariz replikadır. Mediatek işlemcilidir.
 
Yardımlarınızı için çok teşekkür ederim arkadaşlar, beni başka konularda da aydınlattınız. Konu gerek görülürse kapanabilir.
 
Bana da Irak'tan Galaxy S4 geldi. Evet IMEI sorunu var onu herhalde düzeltmek için pasaportla alakalı işler varmış. Bana 600 TL'ye geldi. Ve içinde Samung Exynos işlemci vardı.
Modelini hatırlamıyorum. Birda Coartex A7 yazıyodu ama 2 işlemcili galibe.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı