CS:GO Sadece Botlara Karşı Oynamak

Curesto

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2016
Mesajlar
1.563
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. PvP'den nefret ederim, asla gerçek oyunculara karşı oyun oynamam. FPS tarzı oyunları seviyorum ve CS'yi sadece botlara karşı oynuyorum ve cidden fazla zevk alıyorum. Bu, çoğu kişiye anormal gelebilir fakat oyundan böyle zevk alan başkaları var mı diye merak ediyorum.

Ekran kartımın (R9 280X) fanları bozuk olduğu için ağır oyunlar oynayamıyorum. CS'de bile düşük kullanımda ısınıyor, yeni fanları şuanlık alamadığım için bu ara böyle idare ediyorum.

Şu aralar bu oyuna sardım ve zevkli geliyor. Çünkü cidden nefret ediyorum PvP'den.

Bu durum sizce anormal mi?

Yaptığım şeyler ise: Değişik workshop haritalarında botlara karşı oynamak, o kadar. Oyunda acemiyim.

Favori silahım ise R8 Revolver. Bu silah çok hoşuma gidiyor.
 
Bence en iyisi. Tilt olma durumu falan yok. Ama ben yaptığım şeyleri oyunculara göstermeyi daha çok seviyorum. Örnek; Minecraft oynarken Singleplayer'da şehir kursam bile gram zevk almam. Ama Multiplayer'da onu başka oyuncuların gördüğünü ve şaşıracağını bildiğim için zevk alırım.
 
Ben de botlarla oynuyorum. Hileler PUBG'de de CS'de de canımdan bezdirdi. Botların zorluk seviyesini en sona çekiyorum ve kendi kill rekorumu kırmaya çalışıyorum. Şu an maksimum 83 yapabildim, kendi rekorumu kıramadım daha Dust2'de :)
 
''Botlara karşı oynamayı seviyorum ve favori silahım Revolver.''

Ciddi bir CS:GO oyuncusu olarak bu ifadeleri okuduktan sonra bayağı garipsedim. Yine de karar sizin, tercih sizin. Bir şey diyemem.
 

Geri
Yukarı