Oyun Fotoğrafçılığımdan Paylaşımlarım

Beğendiğin için çok sağ ol😄

Yorumun için çok sağ ol. Galiba bu benim çekim tarzımla alakalı oyunlarda daha çok epik fotoğraflar çekme taraftarıyımda.
Beğendiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Oyunun ismi Horizon Zero Dawn yazmadığım için kusura bakmayın. Bu işi bir süredir aynı adla Twitter ve Instagram'da da yapıyorum. Daha fazla görmek isterseniz oralardan bakabilirsiniz. Bu paylaştıklarım eskiden paylaştıklarımdır. Burada da paylaşmaya devam edeceğim.😊😊

Beğendiğin için çok sağ ol. Daha güncellerini görmek istersen Instagram veya Twitter'dan da bakabilirsin.

Hocam nasıl öyle kareler yakalıyorsunuz?
Fotoğraf modu mu kullanıyorsunuz oyunlarda?
 
Hocam nasıl öyle kareler yakalıyorsunuz?
Fotoğraf modu mu kullanıyorsunuz oyunlarda?
Evet bazı oyunların kendinden fotoğraf modu oluyor. Onlarda çok zor olmuyor gerisi kişinin bakış açısına ve efektleri kullanıma kalıyor. Olmayan oyunlarda biraz daha zorlanıyorsun. Duyduğuma göre Frans Bouma adlı biri fotoğraf modu olmayanlara da foto modu yapıyormuş. Ama parayla sattığı için alamadım.
 
Evet bazı oyunların kendinden fotoğraf modu oluyor. Onlarda çok zor olmuyor gerisi kişinin bakış açısına ve efektleri kullanıma kalıyor. Olmayan oyunlarda biraz daha zorlanıyorsun. Duyduğuma göre frans bouma adlı biri fotoğraf modu olmayanlara da fotoğraf modu yapıyormuş. Ama parayla sattığı için alamadım.

Mesela buradaki fotoğraflarda fotoğraf modu mu kullanıyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı