İncehesap'tan alınan sistem açılmıyor

Maybach

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
2.095
Makaleler
2
Çözümler
3
Arkadaşlar selam.

Dün İncehesap'tan almış olduğum sistemim elime ulaştı. Büyük bir hevesle kutuyu açıp, ekran kartımı taktım. Çok güzel paketlenmişti bu arada. Sistemi tamamiyle kurduktan sonra, henüz güç vermeden kasa üzerinde kırmızı bir ışık yanıyordu. HDD ışığı sanırım, emin değilim.

Power tuşuna bastığımda hiçbir tepkime alamadım. Sistem açılmadı, hiçbir şekilde tepki vermedi de. Fanlar dönmedi, herhangi bir sistem ışığı yanmadı. Sistemi test edip yolladıklarını söylüyorlar, bu nasıl mümkün olabiliyor?

Her şeyin eksiksiz olduğuna eminim. Kasa bağlantı kablolarını çıkartıp yeniden taktım, USB'leri çıkartıp onlarsız çalıştırmayı denedim, ekran kartsız denedim, BIOS pilini çıkartıp takarak denedim, RAM'i çıkardım denedim... İşlemci soğutucu ve işlemciyi çıkartmak dışında, hemen hemen her türlü kombinasyonu denedim ama nafile. Hiçbir tepkime alamıyorum. Bu arada, en başta yanan o kırmızı ışık bir daha hiç yanmadı, her şeyi doğru yaptığıma da eminim daha önce kaç kere sistem topladım.

Nefret ediyorum. Yasaklardan önce geldi diye sevinirken, böyle bir şey ortaya çıktı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam İncehesap çok garip bir site. Bende kulaklık sipariş etmiştim çabuk geldi ama arızalı geldi değişim talebi oluşturup gönderdim 10 gün oldu hala ön testte yazıyor
 
Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz eğer ki değiştirme veya iade talebinizi "haklı" olduğunuz halde kabul etmezlerse hukuki yollara başvurma hakkınız var.
 
Kırmızı LED yanıyor ama hangisi yanıyordu ona bakabilme imkanınız var mı? Benim ilk aklıma ekran kartı güç kablosu takılmadığı için yanabileceği geldi ama sonradan geçtiğini söylemişsiniz.
 
Sisteminizi yazabilir misiniz? Ayrıca başka bir PSU ile çalıştırmayı deneyin eğer elinizde varsa. Sisteme güç gitmiyor gibi gözüküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı