Çözüldü Ekran Kartımda Bir Arıza Olmamasına Rağmen Kod 43 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar bu sorun bende de mevcut aylardır uğraşmama rağmen çözemedim. artık çileden çıkmak üzereyim. Sıhda Taş adlı arkadaştaki gibi benimkiside. Her ikiside çalışıyor olmasına rağmen nvidia denetim masasına ulaşım sağlayamıyorum. Herhangi bir hata yok her şey olması gerektiği gibi driverlar son sürüm ama denetim masasına giriş yok yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle nereden ulaşacağını bilmiyorsan söyleyim masaüstüne gel, görev çubuğu üzerindeki internet ambleminin bulunduğu yerde ekran kartı ambleminin bulunması gerekir(yani sağ alt köşede). Ekran kartı amblemine sağ tıkla ve denetim masasına buradan giriş yapabilirsin. Eğer ekran kartım sorunlu diyorsan da aşağıdaki çözümü deneyebilirsin.
1. Start(başlat ya da Windows) tuşuna sağ tık yapın "Aygıt Yöneticisine" tıkla.
2. "Görüntü bağdaştırıcıları"ndan NVIDIA Ekran Kartınıza sağ tık yapın "Sürücü Yazılımını Güncelleştir" e tıkla.
3. "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" buna tıklayın.
4."Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver" buna tıklayın.
5. Buradan da NVIDIA Ekran Kartınızı seçin ve "İleri" ye tıklayın.
En sonunda "... Başarıyla Güncellenmiştir " çıkarsa işlem tamamdır.
İşte bu kadar ekran kartınız ilk günkü gibi olmuştur. :)

Bunu dene eğer olmazsa ekran kartının en son çalıştığı zamanı öğren ve resmi sitesinden indir. Mesela 2 ay önce ekran kartın normal çalışıyorsa o dönemde yayımlanan güncellemeyi indir kur. Ki zaten güncellemeler çoğunlukla üstte anlattığım 5. maddedeki yere düşer. Eğer varsa sırasıyla sürümleri dene. Yapamadığın bir yer olursa söyle sana yardımcı oluruz.

Kardeşim Çok saol
Ne demek sorunlarımız çözüme kavuşsun da.. :D
 
Ben bu durumu zamanında ekran kartını ve yazılımını kaldırarak çözmüştüm.
Aygıt Yöneticisinden ekran kartına sağ tıkla ve "Kaldır" seçeneğini seç. Daha sonra aygıt yazılımını da kaldır tikini işaretle ve Tamam'a bas.
Ondan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve driverları tekrar kur.
 
bende de şu an aynı sorun oluştu. gtx 870m. Ekran kartı mı bozuldu acaba arkadaşlar? Bu konuda bir fikri olan var mı? Bir kaç yöntem denedim henüz çözemedim.
 
Dostum ekran kartı sürücüsünü tamamen silip tekrar yüklemeyi denedin mi acaba?
 
Merhaba arkadaşlar, bende 920mx ekran kartı var yaklaşık "hata kodu 43" hatasını alıyorum..

Ekran kartının yazılımını sildim,tekrar yükledim,güncelledim hatta format bile atıldı ama fayda etmedi.

son olarak bilgisayacıya götürmüştüm onlar baktığında chipset sıkıntısı demişlerdi ve maliyeti 500-600 TL arasındaymış. Elinde bir bilgi olan yardım edebilirmi 500-600 TL ödemek istemiyorum.
 
Birçok adımı denedim ancak sorunu çözemedim. Şu an masaüstü almak için kollar sıvadım maalesef. İşlemcinin ekran kartı ile idare ediyorum şu an oyunsuz bir şekilde.
 
Beyler bu kod 43 hatasından bir türlü kurtulamıyorum. Ekran kartımda bir şey yoktu Radeon kendini bir güncelledi ondan sonra yapıştı kaldı bu kod 43. internette ne dendiyse aynısı uygulamadım sonuç nafile.
 
bende de şu an aynı sorun oluştu. gtx 870m. Ekran kartı mı bozuldu acaba arkadaşlar? Bu konuda bir fikri olan var mı? Bir kaç yöntem denedim henüz çözemedim.
Kardeşim aynı sorun bende de var çok fazla çözüm denedim sende driver güncer sürümü kaç ben bir türlü güncel sürümü yükleyemedim. Çünkü windovsun bu sürümüyle uyumlu değil vs yazıyor kurulurken.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı