Dying Light CO-OP ne zaman açılıyor?

LinkAdam

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2020
Mesajlar
608
Çözümler
1
Arkadaşlar selam, Dying Light'da Spike ile konuştum, araca bombayı yerleştirdim. Doktor ile konuştum fakat multiplayer modu hala açılmadı. Acaba ben mi göremedim? Varsa nerede bu multiplayer?
 
Hocam 2 arabaya bir şey koymam gerekiyor. Sanırım 50 tane zombi var. Orayı tek mi geçeceğim yani?
Çatapat atıp hemen arabalara koşun. Size bakmıyorlar, çatapata gidiyorlar. Co-Op açıldığında ekrana eşleştirmeli oyun açıldı gibi bir şey çıkıyor. Dev bir zombinin olduğu yerdeki görevi yapınca Co-Op açılıyor.
 
1619773177020.png

Arkadaşlar spesifik zamanlardan bahsetmemiş fakat tutorial babında olan ilk geceyi atlattıktan itibaren co-op oynayabiliyorsunuz. Yani ilk safe'i açıp uyuduktan sonra açılıyor.
 
Arkadaşlar selam, Dying Light'da spike ile konuştum, araca bombayı yerleştirdim. Doktor ile konuştum fakat multiplayer modu hala açılmadı. Acaba ben mi göremedim? Varsa nerede bu multiplayer?

ESC'ye basıp orada seçenekler kısmından çevrimiçi kısmına gidip oyun türü dediği yerden açabiliyorsunuz ki oyuncular oyununuzu görebilip girebilsinler. Bir de CO-OP için görevlerde belli bir yere gelmeniz gerekiyor tam hatırlamıyorum ama spike ile konuşma kıs mıydı sanırım tam oralarda aktif olur başka oyuncuların girebilmesi.
 

Geri
Yukarı