Full oyun oynadım LGS 1 ayda başarılı olur muyum?

Belki 500 alamazsın ama az buçuk iyi bir puan alırsın. Hiç çalışmayan bir arkadaşım vardı pandemide son 1 ay çalıştı ve 250 olan deneme puanları LGS'de 380 oldu. Bu senin altyapın ve çalışma azmine bağlı. Zor ama imkansız değil. Birde çalış en azından başaramazsan bile ben az da olsa çalıştım dersin.
 
Anladım ki basarisiz olacağım bugun 7saat araliksiz calisdim zihnim açıldı denilebilir anlamaya başladım ingilizcem kotu degil orada heyecan yapmistim o yuzden yapamadim sinavdan sonra notumu yazacağım hepinize iyi forumlar.
 
valla dostum bende hiç çalışmazdım ödevler dışında 1 kere kitabı açıp bakmamıştım lgs'den 324puan aldım. çalışırken eba tarzı yerlerden değil de youtube'dan çalışmanı tavsiye ederim senin için daha yararlı olur.
 
LGS hiç takmadım ders çalışmayı hiç sevmeyen biriydim, şimdi 1 ay kala ne yapmalıyım? Çok pişmanım okul notlarımı atıyorum herkesin yazmasını bekliyorum.

Eki Görüntüle 1007594

Eki Görüntüle 1007594
hocaların baya acımasızmış bizimkiler kolay sordu lgs öğrencisisiniz diye ve bende senle aynı durumu yaşıyo sayılırım diğer dersler neysede mat çok sıkıntıklı ama hala çalışmayı düşünmüom 1 ay içinde denemeler çözüp sadece yanlışlarına odaklanıp konuları bitirebilirsin ben öyle yapıyom çalışmama pek gerek kalmıyo
 
Seni kırmak istemem ama çok zor başarılı olman. Belli ki konu eksiğin var. Son 1 ay bütün konular bitirilip deneme çözme ayıdır. Sen 1 ayda anca konu eksiğini tamamlarsın denemeyi geçtim yeni nesil sorulara vakit kalmaz.
 

Geri
Yukarı