PS4 ile PC takası mantikli mi?

krejwd

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2021
Mesajlar
3.855
Makaleler
2
Çözümler
32
Yer
Ankara
Arkadaşlar bugun Letgo'da gezinirken gozume bir tane PS4 ilani carpti. 2000 TL fiyat bicilmis, 500 GB fat modeli. Yaninda 1 DualShock ve Far Cry 4, Battlefield 1 ve God of War veriyor arkadas. Bende belimde rahatsizlik oldugundan dolayi cok bilgisayar basinda duramiyorum ve masa basinda rahatsizlik cekiyorum. Bilgisayarda oynadigim en agir oyunda zaten Stardew Valley ve League of Legends. Onun disinda forumda takilip anime izliyorum genellikle. Bilgisayarimin ozelliklerini asagiya yaziyorum yaklasik bana 1900 TL'ye denk geldi. Sizce takas yapmam mantikli mi? Ben en azindan PS4 alip yatagima uzanarak rahatca oyun oynarim diye dusundum, zaten gundelik islerimi rahatca gorebilecegim bir telefonum var. @Lintos hocam sizin de fikrinizi almak isterim.

Bilgisayarimin ozellikleri:
  • Ryzen 3 2200G
  • MSI A320M-A Pro
  • Patriot Viper Steel 8 GB 3000 MHz
  • Aerecool VX Plus 500W
  • Toshiba 1 TB HDD 5400 RPM
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'ün fiyatı pahalı açıkçası ama bilgisayar da size ucuza gelmiş, bilgisayarı da değerinden pahalıya saydırmış gibi oluyorsunuz.

Ben şahsen Fat kasam ile hala oynuyorum. Bir sorunu yok. The Last of Us 2'yi bile dropsuz oynatıyordu. Biraz fan sesi yüksek vs ama idare eder.

Slim bulabiliyorsanız takas için daha iyi olur tabii, ama 1900'e mal ettiğiniz PC ile birebir takas kabul edecek bir Slim sahibi bulmak da zor olabilir.
 
1TB slim kasa ile takas edin bence.
CUH modeli nedir?

CUH modelini bilmiyorum ama sorabilirim. Slim kasa satan birkac kisiye yazdim ama daha sonuc alamadim. Ayrica konsolu aldiktan sonra bir sure boyunca oyun alacak param olmayacak. Belki de kirdiririm konsolu bilmiyorum Online tarafi pek ilgimi cekmiyor zaten.
 

Geri
Yukarı