Kasanın içine böcek girebilir mi?

Bilgisayar çalışmıyorken fanların arasından girebilir, bozacağını düşünmüyorum. Bilgisayar çalışıyorken girmeyi başardıysa da tebrik etmek lazım, o arkadaş yaşamayı hak etmiştir :D Yine de çok takmayın, zira bir böceği evden dışarı çıkarmadıkça bilgisayarınızı ondan koruyamazsınız.
 
Duyduğuma göre genelde güç kaynakları bu sebepten bozuluyormuş. Sıcak çalıştıkları için bazı böcekleri çekebiliyor. Açıkçası toz filtreleriniz varsa ve evinizde temizse pek endişe etmemeniz gereken bir olasılık.

Karınca ise kasanın içerisinde yemek kırıntısı olmadığı sürece gelmeyecektir. Evinizde karınca varsa muhtemelen ortalığı iyi temizlemiyorsunuz demektir, yemeğe gelirler çünkü onlar.
 
Kasanin yanına bir saksıda fesleğen koyun. Arada fesleğeni eliniz ile üstünden sürterek hafifçe sallayın, kokusu çıksın. Sinek türevleri fesleğen sevmez. Karınca, kakalak falan da defne sevmez.
 
Hamamböcekleri ve örümcekler yuva yapar.İşyeri kapalı olduğundan 4 ay sonra açtığımda yaşadım.

Bu olasılıktan korktuğum için evimin her köşesini temizleyip ilaçladığımı hatırlıyorum. Örümcek yine neyse fakat hamamböcekleri ile gerçekten uğraşamam. Korkunçlar birde uçanları falan oluyor.
 

Geri
Yukarı