Sürprizbozan Witcher 3 Ciri'nin bacağındaki dövme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam Mistle kız sanırım çünkü googleye Mistle Ciri yazınca Ciri ve yanında kısa saçlı bir kız çıkıyor.

Çeviriye bakarsak Ciri'nin fare ile bir ilişkisi olduğu sonucu ortaya çıkıyor. 😅
 
İngilizcesini sansurlemeyip, Türkçesini sansürleyen koca yürekli moti...

Normalde Türkçe olanı sansürlemeyecektim ama birçok kişinin İngilizcesi iyi olduğu için belki sonradan Türkçe olanına bakmak ister diye düşündüm. En iyisi açık şekilde yapayım.
 
Ciri galiba birde Lezbiyen çünkü o hamam görevinde Skjallın kız kardeşi ee Skjalldan hoşlandınmı diye bir soru soruyordu Ciri ye gelincede orda Açıkcası kızları tercih ediyorum diye bir seçenek çıkıyordu o yüzden sanırım Ciri Lezbiyen.
 
Sandığın şey doğru.



Evet ilişki yaşıyorlar. Ciri zaten kadınlara daha eğilimli bir karakter, tabii ki Geralt bir istisna :)

Geralt'ta zaten baba gözüyle bakıyordur herhalde. Ciri'nin eşcinsel olmasına üzüldüm açıkçası. Gerçi 3. oyunda köyde bir çocukla bir ilişki yaşayabiliyordu bizim seçimlerimize bağlı olarak. Belki duruma ve zaman göre hem kadın hem de erkeklerden hoşlanıyor olabilir.

"Soo much potential has been lost..." 😂
 
İnternetten arkadaşın gönderdiği bilgide Leo bonhart hem Mistle nin kafasını kestikten sonra Ciri ye onu gösteriyor üzücü.
Birşey diyeceğim bende az önce Technopat çöktü giremedim sizdede oldumu ?

Sürekli oluyor. Sinir bozucu çok.
 
Sürekli oluyor. Sinir bozucu çok.
Heh dedim acaba bendenmi kaynaklı
Birşey diyeceğim peki Witcher daki Falka kim ? Çünkü kaynakta Mistle Falka ilişki yaşamış diyor. Falka Cirinin lakabı gibi birşeymi ?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı