LGS sınavına son 17 gün!

Sınava bir hafta kala elinizi ayağınızı dersten çekin. Denemelerde 400 puan alan kardeşime böyle bir yöntem uyguladım. Koydum cebine harçlığını gezdi bol bol motive oldu. %5'e girdi. Aile geleneğimizdir. Sınavdan bir hafta önce kuzen yeğen farketmez. Ders çalışmasına izin vermeyiz. Sınava kafası rahat her şeyden uzak girsin isteriz. Oturup bilgisayar oynamayın ama dışarıya çıkıp gezin. Temiz hava alın.
 
Tavsiye isterseniz verebilirim herhangi bir konuda. Ama ben geçen sene girmiş biri olarak şunu söyliyim soruların zorluk derecesi açısından veya yüzdelik dilim öğrenme açısından 2019 baz alırsanız daha iyi olur.
Sınavdan sonra tamamen eğlencenize bakın. Sakın okulu falan aklınıza getirmeyin, eğlenebildiğiniz kadar eğlenin. Liseye geçince dersler ortaokula göre çok daha zorlaşacak ve 9. sınıfınız 8. sınıftan pek farklı geçmeyecek.
Veya benim gibi dersleri salıp günlerini görebilirler 😅. Her sene 99 ortalamam hocaların korona sebebiyle sözlülere 100 girmelerine rağmen 92'yi zor gördü, LGS'de fullediğim Türkçe (edebiyat) dersinden bile 75 aldım :( .
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı