GTA V kırıldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En uyuz olduğum düşünce de, oyun da multiplayer yoksa o oyuna para verilmez diyen zihniyet. Ya kardeşim o adam multiplayer için mi yapıyor oyunu ? singleplayer nolacak ?
Multiplayer veya coop yoksa ben de parayla almıyorum. Oyuna para verilmez demiyorum ama ben de böyle bir düşüncedeyim...
 
Bende öğrenciyim ve zamanında korsan COD MW3 MP oynadım. O kadar sevmiştim ki, ailemin verdiği harçlığı yemek için kullanmaz oyunu orjinal almak için günlük 2 TL biriktirirdim. Sonra oyunu almak için gittiğimde parayı verirken korkmaya başlardım. "Acaba ailem hakkımda ne düşünür oyuna bu kadar para verdiğimi öğrenirse ?" diye. Tanıdık biride bana: "Aç insanların halini düşün dedi" Ben hepten kötü olmaya başladım ve GTA 5' i ne yazık ki korsan kullanacağım. Özür dilerim. :(
 
Durumum yoksa ve oyunu çok oynamak istiyorsam korsan indiririm. Ama param oluncada giderim satın alırım bitirdiğim oyunu. Ben kul hakkı olarak görüyorum. Adamlar o kadar emek versin çalışsın. Sen git tüm emekleri hiçe say. Yanlış bir davranış bence.
 
Onu söyleyen kişiye sor bakalım eğlenceye hiç para harcamıyor mu? Eğlenceye vereceği parayı fakirlere mi veriyor?
Bi sor bakalım ne cevap alacaksın merak ettim.
 
Benim bütçem olduğu halde oyuna para vermeyi sevmiyorum. Valla şu GTA V çok sevdiğim ve Nuveem'den ucuza aldığım için aldım. Yoksa hayatta almazdım. Ülkemizde oyunlar çok pahalı satılıyor. Ve insanlar almamakta haklı. Ama şöyle diyeyim. Şu an CS:GO almak istiyorum. Fakat 20 lira açıkçası vermek istemiyorum. Çünkü oyuna para vermek bana saçma geliyor. Onun yerine para biriktirip sistemime donanım eklemek aklıma geliyor. Ama bir taraftan sırf multiplayer'i oynamak için alıyorum. Ayrıca kimsede kusura bakmasın bilmediğim bir oyunu hayatta almam. Mesela Skyrim ilk zamanları bilmiyordum. Gidipte satın almadım. İndirdim internet üzerinden. Ama şimdi sevdiğim için orijinali aldım. Bu yüzden bir yerde mantıklı düşünmek lazım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı