Samsung Smart Tv ile Kaydedilen Yayını PC'de Açma

artistbey

Hectopat
Katılım
18 Mart 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşımda Samsung'un 3 boyutlu bir led tv si var ve usb ile canlı yayını kaydettik. Bilgisayara taktığımda biçimlendir uyarısı çıktı. UFS Explorer ile içindeki dosyaları kurtardım. Videoyu "20141010134214.srf" şeklinde kaydetmiş. Ne yaptıysam da bu formatı PC'de açamadım. Yada herhangi bir video şekline convert edemedim. Yayını ham bir şekilde kaydetmiş. Yaklaşık 3 buçuk dakika falan kaydettik ve sonucunda 270 mb kaydetmiş. Yayını HD kanaldan kaydettik. Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.
 
Bence bunun da bir çözümü var. Bi takım codeclerle açılabilir bence. Hatta bir tane buldum ama lisans isteyen bir yazılım olduğu için açamadım.

Arkadaşlar şu konuya kafa yoralım. Çözümsüz kalmasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle diske erişebilmek için UFS Explorer kullanabilirsin:

Raise Data Recovery for SGI XFS file systems

Bu programla XFS dosya sistemini okuyabilirsin ve diskin içeriğini görebilirsin.

Daha sonra SRT dosyasını DRMDecrypt ile çözerek .TS formatında VLC ile oynatılabilir hale getirebilirsin. Alternatif olarak DeSTRoi_1.3.1 de kullanabilirsin.

Eğer Linux kullanıyorsan da bu rehberden yararlanabilirsin: How To Get Samsung LED TV PVR Recording as MKV

Güncelleme: Root edilmiş modeller için daha güncel bir araç: SamyGO • View topic - [PC] SamyGO PVRDecoder for E/F series - Version 1.5.3.4

Güncelleme 2: TV modeli UE40H5570ASXTK imiş, yani H serisi. H serisi ile kaydedilen içeiği çözmek için TV'den şifreleme anahtarlarının alınması gerekiyor. Bunun için de çalışmalar devam etmekte. H serisi ile ilgili gelişmeler için:

SamyGO • View forum - H Series
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep hocam ben TS'ye çevirdim ama hiçbir türlü açamadım dosyayı. Bunu çevirmenin bir yolu var mı ?

Yardım edebilir misniz ?

@Recep Baltaş hocam bi bakabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı