Stok düzelince 10000 TL'ye RTX 3080 alınabilir mi?

Bu şekilde olduğunda "SaDeçCe OyUn OynAnMIş 3080" görürüz 5500TL'den sarı sitede. :D
Mining kartlar düşer sadece oyun oynanmıştır diye aynen ama bende mining yapan biri olarak mining kartları tavsiye ederim. :) Kartlar düzgün ayarlarla 60 derecenin altında rahat rahat çalışıyor. Oyun oynanmış kartlardan daha temiz olurlar bilinçli mining yapıldıklarında bence.
Stoklar düzelir ve satmazlarsa yurt dışından alırsınız hocam fiyatlar belli zaten.
Yurt dışında da mining yüzünden durum bizle aynı. Orda da mining çok karlı elektrik fiyatları 0.1 dolar civarında bizde de kWh fiyatı 0.8 TL çok yakın yani bizle. Almanya hariç. Orda elektirik çok daha pahalı kartlar ilk orda düşecek piyasaya.
 
Mining kartlar düşer sadece oyun oynanmıştır diye aynen ama bende mining yapan biri olarak mining kartları tavsiye ederim. :) kartlar düzgün ayarlarla 60 derecenin altında rahat rahat çalışıyor. Oyun oynanmış kartlardan daha temiz olurlar bilinçli mining yapıldıklarında bence.

Yine de 24 saat kullanımla 2 saat kullanımın farkı var, birinin kaç saat oynadığını bilemesekte mining kartlarının 24 saat kullanıma bağlı kullanım ömrünün dolduğu bir gerçek. Ayrıca kartınız 60 derecede çalışmamakta, Core'si 40 derece gibi oldukça soğuk VRAM'lar ise 80 90 derecede çalışmakta. GPU sıcaklığı diye ortalamasını görmektesiniz.
 
Yine de 24 saat kullanımla 2 saat kullanımın farkı var, birinin kaç saat oynadığını bilemesekte mining kartlarının sorun çıkardığı bir gerçek. Ayrıca kartınız 60 derecede çalışmamakta, Core'si 40 derece gibi oldukça soğuk VRAM'lar ise 80 90 derecede çalışmakta. GPU sıcaklığı diye ortalamasını görmektesiniz.
Haklısınız vram ısıları normalden fazla olur o zararlı. :) Hive os üzerinde vram ısıları hiç görünmüyor eğer kartın vram ısı sensörü yoksa sadece gpu chip ısısı gözüküyor. Sensör olduğunda zaten vram ısılarını da ayrıca görüyorsunuz. Oda karttan karta değişir ama bazı kartların blokları vram ile güzelce temas edip onlarıda güzelce soğutuyor. Mesela Sapphire bazı kartlar.
 
Mining kartlar düşer sadece oyun oynanmıştır diye aynen ama bende mining yapan biri olarak mining kartları tavsiye ederim. :) Kartlar düzgün ayarlarla 60 derecenin altında rahat rahat çalışıyor. Oyun oynanmış kartlardan daha temiz olurlar bilinçli mining yapıldıklarında bence.
Katılıyorum ancak satılık riglere bakıyorum adamlar 80 derecede çalıştırıyor kartı. 65 dereceyi geçmemiş düzgün miningci olsa ondan alırım oyuncu yerine. <3
 
En yüksek 63 derece gördüm kartlarımda Rvn kazımı yaparken. Şuanki kazım bu şekilde.
 

Dosya Ekleri

  • Adadassız.png
    Adadassız.png
    72 KB · Görüntüleme: 21
Stokların düzelmesi değil insanların düzelmesi lazım :D mining işine çözüm bulamazlarsa:d işlemci anakart fan sogutucular hepsi :D satışda zarar ederler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı