GTX 780 GTA V Performansı

Arkadaşlar GTX 780 Ti ile GTX 970 arasında taş çatlasa 6 FPS farkı var. Ultrada 50 FPS rahat alırsın bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben gtx770 2gb ile oynuyorum fakat memnun değilim, peki siz 780 ile tüm ayarlar ultrada akıcı bir şekilde oynayabiliyor musunuz?
Evet herşey en üst seviyede ( advanced ayarları hariç tutuyorum). Ortalama 45-55 fps arası alıyorum, bir kaç gereksiz efekti kapattığımda sabit 60fps alabiliyorum. Siz neden memnun değilsiniz?

Pardon mesajı görememişim evet haklısınız ultra ayarlarda 3 GB VRAM yiyiyor. 780 yerine 970 almak çok daha mantıklı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
980 kullanıyorum tüm ayarlar en son çıkınca kırsal bölgede 35'e kadar düşüyor FPS. Full ayarlarda oynadığınıza emin misiniz?

Ya bu konu hakkında çok bilgi kirliliği var, ya da GTX 980'le ilgili bir sıkıntısı var GTA V'ın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1920x1080
FXAA:ON
MSAA:X4
NVIDIA TXAA:ON
POPULARİTİON DENSİTY:FULL
POPULARİTİON VARİETY:FULL
DİSTANCE SCALİNG:FULL
TEXTURE QUALİTY:VERY HİGH
SHADER QUALİTY:VERY HİGH
SHADOW QUALİTY: VERY HİGH
REFLECTİON QUALİTY:ULTRA
REFLECTİON MSAA:X8
WATER QUALİTY:VERY HİGH
PARTİCLES QUALİTY :VERY HİGH
GRASS QUALİTY:VERY HİGH
SOFT SHADOWS : SOFTEST
POST FX:ULTRA
ANTİSOTROPİC FİLTERİNG:X16
AMBİENT OCCLUSİON:HİGH
TESSELLATİON:VERY HİGH

45-50 FPS
 
La7MMj.jpg
Pq4dd9.jpg
rQB447.jpg




Ayarlar bu şekilde yani? Gerçi şu fotoğrafta bile daha çok fps yiyen Nvidia PCSS ve MSAA x8 açık değil. x8 yapınca Nvidia TXAA açılmıyor ve de Softest daha çok hoşuma gitti Nvidia PCSS'den doğrusu. Hollywood dağının oralarda 33 FPS kadar gördüm. Arabayla süratli gidince 45 oluyor genelde. Franklin'in evinin oralarda 60 FPS. Kısacası stabil olmuyor hiç. O yüzden bir kaç ayarı kıstım full'de oynamıyorum şuan 50 FPS min ortalama 60 gidiyor.

Karlı bölümde 60 FPS'den düşmedi hiç, oradan sonrasını oynayıp da söylüyorsunuz bunu değil mi?
 
Düşündüğüm gibi 9XX serisinde problem var büyük ihtimalle. Ancak 960'ı olan biri de aynı şeyi söylerse kesindir bu sorun. Çünkü başka yerlerde de gördüğüm üzere 970 ve 980 onlardan aşağı kartlardan bile daha az FPS veriyor. Umarım kısa sürede çözülür. Çünkü ben bu ayarlarda açınca 30-40 FPS aralığında oynuyorum. Genelde 30 civarlarında ancak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı