iOS 8.3 ile iFunbox dosyaları gözükmüyor

İfunbox şuan uyumlu değil ama dosyalarım derken ne istediniz, sistem dosyaları mı? Fotoğraf, müzik için mi? Tongbu uygulaması işinizi görecektir.
 
Hata aldığınız ekranın görüntüsünü bırakın ve ayrıca son sürüme olduğun dan emin olun. Buradan güncel sürümü indirip kurun ve İtunnes son sürüm olduğun dan emin olun.
 
Ekran resimlerini yükledim. All My Apps Başlığı adı altındaki uygulamalara erişemiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • foto2.jpg
    foto2.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 1.462
  • foto1.jpg
    foto1.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 1.311
Jailbreak kullanmıyorsunuz galiba ve IOS 8.3 olması lazım. Apple 8.3 ile biraz kısıtlama getirdi bu konuda. Tongbu ile deneme imkanınız var ise deneyin, ben jb kullandığım için hata almıyorum. O yüzden bana biraz bilgi verirseniz size daha iyi yardımcı olurum.
 
Ben Telefona JB yapmıyorum,garanti dışı kalmaması için. Tongbu'nun ne olduğunu da bilmiyorum.Sen beni yönlendir,ben gerekli bilgileri veririm.Bu arada teşekkür ederim.
 
1.png

Resimde işaretlediğim gibi yapın bakalım, hata verecek mi. Ama tekrar yazıyorum 8.3 ise Apple kısıtlama getirdi, bu durumda jb kullanmanız lazım. Jb Apple ye göre garanti dışı kalıyor, bir sorunda geri yükleme yaparak jb telefon dan kaldırarak teknik servis gönderirsiniz. Ben jb halde gönderdim yenisi ile değiştiler. Bu size kalmış artık.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı