150 TL oyun Tavsiyesi

RDR2 hikayesi çok beğeniliyor. Eğer hala oynamadıysan ve hikayeli bir şeyler oynamak istiyorsan elbette öneririm RDR2'yi.
Bütçemi 10 TL aşıyormuş :) Cyberpunk iyi midir sizce?
6 çıkmadan bir bakmanızı öneririm oyun 40 TL çünkü çok güzel düşmüş onun dışında final fantasy 15, DMC5 veya RDR2 keşke RDR2'nin normalini alsaydınız ama almışsanız bilemiyorum onun yerine Cyberpunk 2077 olabilir biraz bugları OPT. Sorunları var ama düzelttiklerinde tadından yenmeyecektir.
Kalan 50 TL ile bakabilirim. Aslında 50TL ile kardeşime almayı veya Bir arkadaşıma atmayı düşünüyordum :)
 
Epic'te 200 TL, 60 TL'lik kuponla 140'a geliyor. Uymuyor mu?

Pardon kafam gitti bir an :) Çok kararsız kaldım şu anda. RDR mı alsam Cyberpunk mı alsam bilemedim..
50 TL'nin üstüne bir 25 TL daha koyup Bannerlord alabilirsiniz aslında.
Öyle oyunları pek sevemedim.
Cyberpunk güzel yani çok bir parada ödemiyeceğiniz için alabilirsiniz.
@Akif RDR diyor bilemedim :) Cyberpunk iyi gibi görünüyor.
 
Siz oynadınız mı? Nasıl? Kaç saat sürüyor?

Ana hikayesi 25 saat sürüyor ileride MP gelecek dediler sonra gelmeyecek dediler biraz karışık durum açık dünyası geniş buglarını düzelttiler mi bilmiyorum ama şöyle sağlam bir bilgisayarınız varsa sizi bozmaz. Ben ikisi arasında kalsaydım RDR2 seçerdim öyle de yaptım zaten de siz oynadığınız için Cyberpunk öneriyorum.
 
Siz oynadınız mı? Nasıl? Kaç saat sürüyor?

45 50 sürdü benimki pek ara görev yapmadım ama epey bir ara görev var açıkçası ilk çıktığı gün oynamama rağmen sadece bir çöküntü yaşamıştım onu da ekran kartımı güncelleyerek çözüm bulmuştum onun dışında oyun güzel hikaye sürükleyici seçim hakkı verselerde tüm yollar aynı sona çıkıyor açık dünyası da keyifli ama GTA gibi birkaç sefer daha oynanacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı