Uçağa binmek nasıl bir duygu?

Daha önce binmişsin. Hissedeceğin şeyin değişeceğini sanmıyorum.

Kendi adıma roller coaster daha iyi. Gidiş dönüş şeklinde 2 kere bindim. İvmeleniyor, kalkıyorsun, o kalkma hissini parabol şeklindeki yollarda veya roller coaster'da da hissedersin, aynı hareket zaten. Yere inerken bence gayet zıpladık. Uzaktan bakınca sakin iniyor gibi gözükse de sert iniyor bence. Bizimki mi sert indirdi diye baktığımda bizimki normalmiş, çok daha beterleri var internette. Daha yumuşakları da var tabii. Pilota, o anki duruma göre değiştiği gibi uçağa göre de değişiyordur muhtemelen.
 
Sadece bir kez uçtum. Kalkıştaki yerden kesilme hissini hiçbir şeye değişmem.

Daha önce binmişsin. Hissedeceğin şeyin değişeceğini sanmıyorum.

Kendi adıma roller coaster daha iyi. Gidiş dönüş şeklinde 2 kere bindim. İvmeleniyor, kalkıyorsun, o kalkma hissini parabol şeklindeki yollarda veya roller Coaster'da da hissedersin, aynı hareket zaten. Yere inerken bence gayet zıpladık. Uzaktan bakınca sakin iniyor gibi gözükse de sert iniyor bence. Bizimki mi sert indirdi diye baktığımda bizimki normalmiş, çok daha beterleri var internette. Daha yumuşakları da var tabii. Pilota, o anki duruma göre değiştiği gibi uçağa göre de değişiyordur muhtemelen.

Sert inişte Ryan Air'in üstüne şirket tanımam.
 
Pegasus uçuş konforu inanılmaz kötü. Ben bindiğimde öyleydi en azından şu anki durumu bilmiyorum. Yaklaşık 10-12 sene önce binmiştim fakat sürekli bir nasıl desem bilemiyorum ama sallanma oluyordu kabinde.
 
Adana'dan İstanbul'a gitmiştim. Hostesler falan çok yardımcı oluyorlar marka vermek suçmu bilmiyorum ama 2016'da onurair ile gitmiştik. Geçenlerde babam THY ile iş için gitmişti hes kodlarını falan istemişlerdi mecburi verdik. Ama bir tane yolcuda korona temaslısı olduğu için 14 gün karantinada kalmak zorunda kalmıştı. O yüzden en güvenilir firma dahi biraz bu dönemlerde dikkatli olmak lazım.
 
Bugün de akşam 19.30 da uçağımız var. Görmem isabet oldu. En son 5 yıl önce binmiştim galiba. Hava basıncından kaynaklı olarak kulaklarınız tıkanıyor ve biraz soğuk hissetmiştim açıkçası. Çok kısa elbiseler giymeyebilirsiniz içerisi soğuk olabiliyor.
 
Arkadaşlar, bir kere uçağa bindim. O da 2016 yılında, İstanbul'a gidiyordum. Korkmuyorum ama pegasus uçağından saat 22:45-23:45 uçağı aldım. 3 kişiyiz, eko sınıfı. 20:30 Gaziantep havaalanı geleceğim. Uçağa binmek nasıl bir duygu?

Havaalanında bekleyeyim mi seni? :D Gaziantep akşam serin sabahları sıcak oluyor özellikle akşamüstü ona göre giyin.
 

Geri
Yukarı