Q9400 sistem 1500 TL'ye gider mi?

Ama oyun FPS değerleri falan iyi o kadar kötü değil

LoL yüksek 120
Cs go 90
Outlast 90
GTA , 5 orta 40
İkinci el bir sistem olduğunu ve 2000 TL'ye APU sistem toplanabildiğini göz önüne almanız gerekiyor, APU sistem daha iyi oyun performansı veriyor.
Satmasam beni kaç sene daha götürür
Bu sistem zaten güncel oyunları oynatabilen bir sistem değil, oynadığınız oyunlardan memnunsanız satmayabilirsiniz.
 
Zaten oynadığım oyunlar LoL csgo GTa 5
Gibi oyunlar, bunları oynasam beni götürür mü
Hocam İşlemci düşük CS go işlemci isteyen oyun orda düşük fps verir istiyorsan monitör ve ekran kartı dursun işlemci ram anakart psu değiştir ileride ekran kartı piyasasi Düzelince ekran kartı alırsın tamamlarsın.
 
O sistem götürmez şuan ağır olmayan oyunlarda bile düşük FPS verir monitör dursun bence diğerlerini 1000TL'ye satarsın illa alan olur. Üstüne de eklersin biraz hazır sistem veya 2.el daha iyi bir sistem alırsın.
Ağır olmayan dediğiniz LoL cs oynatıyor, LoL yüksek ayarda 120 FPS alıyorum
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı