Teknoloji daha da ilerlemeli mi?

Yerimizde sayarsak olmaz. Zamanı geri saramıyorsun. Gelişebildiğimiz kadar gelişmeliyiz. Atalarımızın da durumu iyiydi, rahatlardı. Ama onlar ateşi buldular, tekerleği buldular.
Bu arada fazla film izlemişsin gibi, insanın yaptığı bir şey insana karşı gelemez. Öyle bir durum olması ihtimalinde önlem zaten alırlar.
 
Son düzenleme:
Tıbbi konularda ilerlemeli fakat diğer konularda çokta ilerlemese iyi olur gibi. Tıbbi konularda öyle korona falan değil kanser, alzheimer vb. hastalıklarda. Teknoloji ilerledikçe bizler robotlaşıyoruz. Teknoloji ilerledikçe insanlar çirkefleşiyor.
 
Bu gördüğümüz şeyler asıl teknolojinin çeyreği belki de. Robot istilası falan olmaz ama emin olun gelecekte o kadar büyük şeyler olabilir ki biz tahmin edemeyiz.
 
Daha gideceğimiz çok yol var.

Işık hızının %1'e bile yaklaşamayan insanoğlu için bu durum çok üzücü.
 
Bence de gelişmemeli ben istemem. Özellikle eğer dünya yok olmazsa 2100'de çoğu şeyi robotlar yapar diye düşünüyorum fabrikaların işçi almasına gerek kalmaz robotlar yapar kargo şirketlerine gerek kalmaz dronlar halleder böyle böyle işlerin çoğu azalır ve artık herkes evde yatıp oyun oynayıp durur nasıl olsa bütün her şeyi robotlar yapıyor sonrada dünya wall-e filmindeki şişko insanlara dönüşür her şeyi anlatıyor o film ağpdkgopdga.
 
Teknoloji hala çok yayılmış değil.
Daha çok üretilmeli daha sıradan hale gelmeli herkesin ulaşabileceği, alabileceği bir şey olmalı.
İnternet siteleri, oyun sunucuları vb. hala çöküyor ve bu hala gelişmedikleri anlamına gelir(yeterince).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı