İnancınız nedir?

İnancınız nedir?

  • Teist (İslam, İsevilik, Musevilik vb.)

  • Deist

  • Panteist

  • Pananteist

  • Ateist

  • Agnostik

  • Apateist

  • Diğer


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu diyecek kadar ne yasadin bilmiyorum ama, hicbiri degilim. 😂 Inanc zaten secilebilecek bir sey degildir. Icinden inanmak geliyorsa inanirsin. Havali olmak icin 'secilebilen' bir sey degil yani.
"Havalı olmak için inananlar" sözünü de ilk bunlardan duydum zaten.
 
En alt katta. Öyle ceza çekecekler gibi yazmaya kelimeler yetmez. Kafirler ve putperestler onlardan daha az ceza çekecek.

E bak kendin diyorsun.
Sonra ne olacak? Cennete girmeyecekler ve cehennemde ebediyen kalacaklar.
Allah'a iman edenle etmeyen aynı seviyede tutulmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten öyle değil mi agnostizm? Tanrının var olduğunu tamamen reddetmemek ama tamamen kabul de etmemek. Olabilir de olmayabilir de demek değil mi?
İçimden bir ses bildiğini ama bizi trollediğini söylüyor 😃 Ama açıklayalım, olası bir yaratıcının varlığının insan zekasıyla bilinemeyeceğini söylüyor. Arada kalmak ne yapacağını bilememek değilde, ne teistlerin kanıtları inanmak için yeterli nede ateistlerin kanıtları inanmamak için yeterli. ASLA VE ASLA BİLİNEMEZ! Neye karar vereceğimi bilmiyorum demek değil yani.
 
Hayır silmem, agresifleştiği de yok. Her söylenen sözden alınmayın, her söylenen sözü abuk sabuk yerlere çekmeyin. Adama okuyup okumadığını sordum. İnsanlarla din hakkında konuşmadan önce kendi dininizi bilmeniz gerekir. Kitabını bile okumadığın dini başkalarına karşı savunmaya çalışırsanız ters teper, söylemedi demeyin.

Okursunuz, okumazsınız, okumuştur, okumamıştır benim zerre umurumda değil. Sizin kitabınız, sizin inancınız. Ben sadece yukarıda değindiğim gibi insanlarla tartışacaksanız dininizi bilmeniz gerektiğini söylüyorum o kadar.

Belki de ben bilmiyorum İslam'ı, belki de o adam defaatle okudu ve yazdığı her şey doğru. Belki de okumayan benim.

Estağfurullah hocam, sizi bu konularda sık görüyor ve düşüncelerinize saygı duyuyorum. Eminim sizin bilginiz benim bildiğimden daha fazladır.
Sadece bilgi olarak bazı konularda eksik olduğunuzu düşünmekteyim.
Saygılarımla.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı