Monster Tulpar T7 20.3 RTX 3060 laptop çok yavaş

oluroluryeriz

Centipat
Katılım
9 Haziran 2021
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Moralim çok bozuk, gözüme uyku girmiyor, midem bulanıyor, iştahım kalmadı. Her neyse laptopum daha 6 günlük. Monster Tulpar T7 20.3 RTX3060. Daha yeni ilkten sorun yoktu sadece oyun indirirken laptopta internet gidip duruyordu ve internet laptopta çok yavaştı. Wi-Fi 6 desteği olmasına rağmen birkaç gün önce de ve bugün sürekli internet gidip bağlanmaya çalıştığımda internet yeri açılmıyor. Yükleniyor da kalıyor, sonra biraz zaman geçince açılıyor. Bu sefer de hiçbir internet adı internet bağlantısı gözükmüyor ayarlardan da hiç. Bir şey yapamıyorum laptopum yavaşlıyor. Sonra mecbur ağ ayarlarını sıfırlıyorum yeniden başlatıyorum düzeliyor. Sonra ayar yaptım sanırım eskisi gibi sürekli gitmeyecek.
Neyse üstüne bir de laptop yavaşladı. 3-5 saniyede açılırken 50 saniyeyi bulabiliyor açılması ve bazen kapattığım da kapanıyor ama laptopun fanları çalışıyor. Açma kapama düğmesinin ışığı yanıyor ve laptopun klavyesinin RGB'leri renkli yanmaya devam ediyor. Laptopuma başından beri oyun indiremiyorum. Zar zor indirdim birkaç tane ve Valorant'ı falan açıyor. LoL'ü de indirdim ama kurulumunu yapıyor ama aşırı yavaş. Sonra da çıkış yap oyundan diyor. Windows'um orijinal mi bilmiyorum akrabamız kurmuştu. Windows etkinleştirme işini CMD komutundan yaptım. Onun dışında zararlı sitelere girmedim. Kaspersky'de indirdim taramalar yaptım sorun yok diyor. Zaten Kaspersky olmadan önce de laptopum virüslü şeyleri engelliyordu. Gerçi çağ değişti gelen her türlü sokar ama lütfen yardım. Laptopa gayet nazik davrandım ve aşırı kullanmadım ama internet yavaş laptopta. İnterneti yenileyemiyorum bağlan dediğimde yine yükleniyor da kalıyor ve bütün ağlar gidiyor. Ağı sıfırlıyorum bazen de açılmama sorunu oluyor. Windows 10 Home kullanıyorum format atmaya da korkuyorum hem bozulur diye hem format tamamlandığında ya her şey yine aynı olursa diye çok korkuyorum. Bir de yeniden kurulum derdi var hiç anlamam kurulum işinden kafayı yiyeceğim..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seninle aynı sorunu yaşadım. V22.1 benim de bayağı uğraştım çözüm merkezini de aradım en sonunda teknik servise yolladım Wi-Fi kartına bakacaklar.
Sana tavsiyem zaman kaybetmeden, aldığın hataları da belirterek yollaman.
 
Benim Windows arayüzümde kasıyordu UEFI ile formatlayıp Windows10 kurdum düzeldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı