Corsair Void Elite 7.1 RGB sorunları çözüldü mü?

xbea

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
5.583
Makaleler
1
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, merak ettiğim bir mevzu var da. Bu Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround kulaklığın dip ses gibi sorunları çözüldü mü acaba? Yoksa sorun devam mı ediyor? Ona göre bir alım yapmayı planlıyorum ancak bazı yerlerde çözüldü derken diğer yerlerde sorun devam ediyor deniyor. Ben de bu konuyu açtım, benim gibi arada kalan kişiler de faydalansın diye. Burada kullanan arkadaşlar veya tecrübe etmiş arkadaşlar da yorum yaparsa çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar, saygılar.
 
Corsair'in kendi yazılımı ile alakalı sorundan bahsediyorsunuz değil mi?

Evet o sorundan bahsediyorum. Ben de kullanıyorum. Yakın zamanda da format atmak zorunda kaldım. Dip ses sorunu olacağı için ve yaklaşık 10 dakika çözmeye uğraşmaya üşendiğim için yazılımı yüklemiyorum :) . Yani dediğim gibi sorun çözülüyor. Yapamayanlar becerememiş olabilir. Ben 2-3 kere yaptım her seferinde çözüldü. Ama can sıkıcı bir sorun. Ben bu kulaklığı konforu için bilerek aldım. Başka alternatifim olsaydı almazdım sırf şu sorunu yüzünden. O sorunu olmasa 10/10 kulaklık gerçekten.
 
Bir de tekrarlıyor mu hocam?

Aslında tekrarlamıyor da ben yanlışlıkla yazılımı silmiştim. Yeniden yükleyince tekrarladı. Bir de format attığında falan tekrarlıyor. Yazılımı silmezsen format atmazsan falan tekrarlanmaz. Corsair neden senelerdir düzeltmiyor bu sorunu anlamış değilim. Sorunun sebebi de programın yanlış yazılımı yüklemesi. Biraz uğraşarak doğru yazılımı yüklediğimizde çözülüyor.

Bu sorun dışında gerçekten çok başarılı bir kulaklık. Ses kalitesi ve oyunlardaki performansı çok iyi. Mikrofonu çok temiz ve kaliteli. Malzeme kalitesi çok iyi. Konforu çok iyi bütün gün taksanız bile ağrı yapmıyor. Tek eksik yanı kablosunun örgüsüz olması olabilir. Şu anda BIG takımı da bu kulaklığı kullanıyor. Ama ben o sorunu çözmekle uğraşmak istemiyorum derseniz başka ürünlere bakabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı