Acer RAM alınır mı?

GenoxS

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
264
Arkadaşlar G770 sahibiym 8 GB RAM'im var bir 8 daha eklemek istiyorum. Aşağıdaki linkteki RAM fotoğraflardaki RAM'le uyumu olur mu? Ve Acer RAM nasıldır?

 

Dosya Ekleri

  • ram112.PNG
    ram112.PNG
    185,7 KB · Görüntüleme: 42
  • ram111.PNG
    ram111.PNG
    242,2 KB · Görüntüleme: 46
Frekans ve CL değerleri aynı ama tabiki tamamen aynı RAM olmadan uyumlu çalışma garantisi veremeyiz. En iyisi bulabilirseniz şu an takılı RAM'den bulmanız ama karar size kalmış.
 
Yeni nesil laptoplarda genelde sorunsuz çalışıyor sistem otomatik eşitliyor. Farklı mhz farklı cl değerine sahip 2 laptop dual çalışmıştı bende ama belli olmaz.
 
Frekans ve CL değerleri aynı ama tabii ki tamamen aynı RAM olmadan uyumlu çalışma garantisi veremeyiz. En iyisi bulabilirseniz şu an takılı RAM'den bulmanız ama karar size kalmış.

İçindekinden maalesef bulamadım ama o kadar sıkıntı olmaz herhalde eski bilgisayarıma da Çin'den aldım CL değerleri voltaj falan aynıydı sıkıntı olmadı ama
İçindekini çıkarın 8x2 RAM alın, en sağlıklısı bu. Türkiye' de Samsung RAM satılmıyor.
o kadar bütçem yok maalesef
Yeni nesil laptoplarda genelde sorunsuz çalışıyor sistem otomatik eşitliyor. Farklı MHz farklı CL değerine sahip 2 laptop Dual çalışmıştı bende ama belli olmaz.

Acer RAM'de CL19 2666 MHz benim PC'deki öyle ama Acer RAM nasıldır onu düşünüyorum
 
İçindekinden maalesef bulamadım ama o kadar sıkıntı olmaz herhalde eski bilgisayarıma da Çin'den aldım CL değerleri voltaj falan aynıydı sıkıntı olmadı ama
Dediğim gibi çalışma ihtimali var ama elinizde de kalabilir. İçindeki RAM'i çıkartıp bulduğunuz RAM'den 2 tane takabilirsiniz ya da risk alıp öncekinin yanına bunu alırsınız, karar sizin.
 
Evet çalışır özellikleri aynı ama bence 50 lira fazla verip daha bilindik ve güvenilir indirimde olan 412 lira bu Corsair ramleri almak daha iyi olabilir.
 
Evet çalışır özellikleri aynı ama bence 50 lira fazla verip daha bilindik ve güvenilir indirimde olan 412 lira bu Corsair RAM'leri almak daha iyi olabilir.

Bu CL 18 ama?

Sebep?
 

Geri
Yukarı