Erkeklerin az kıyafetinin olması

Bence belli bi seviye üstü bence fark edilmiyor mesela bence orta üst seviyeden sonra bir fark yok.
Orta üst anlayışınıza bağlı ama gerçekten fark ettiren markalar var. Tabiki de bir noktadan sonrası anlaşılması zorlaşıyor ama ondan sonra işte ilgililerin bildiği bazı kriterler giriyor. Ben çok araştırmam etmem ama bazen yorumlar görüyorum ki insan hayret ediyor.
Tabi şöyle bir nokta da var her ne kadar fark ederse etsin bir noktadan yukarısı alınır mı sorusunun cevabı bence hayır ama bu durum farkı ortadan kaldırmıyor :D.
 
Ben kıyafetlere hiç para harcamam. Kuzenlerimin parası var (parsı var bakın zengin değiller) ve onların T-shirtleri inanılmaz güzel. Bayağı lüks. Bir kıyafet 150 lira filan. Hatta US. Air Force görünümlü bir ceket var o çok güzel. Onlara olmuyor olmayanları da bana veriyorlar. Bana vermeden önce benim neredeyse hiç kıyafetim yoktu. 6. Sınıfta 9 ay ve 7. Sınıfta koronadan önce ve bu yıl tüm dışarı çıktığım günlerde aynı kot pantolonu giyindim. Ama kuzenlerim bana pantolon dışındaki tüm kıyafetleri verdiği için çok fazla T-shirt, ayakkabı, mont, ceket, kazağım var.
 
Dolabıma bakıyorum. Toplam 5 tane T-Shirt, 2 tane pantolon ve 4 tane de şortum var. 2 tane ayakkabı çeşidim var. Kızlara bakıyorum; 20 tane ayakkabı çeşidi, 50 tane kombin vs. var. Neden böyleler? Ben paramı harcamıyorum genelde böyle şeylere. Ama kızlar çok abartıyor gibime geliyor.
Evet 5 kombin de olabilir 50 kombin de olabilir 150 kombin de olabilir ama dikkat ederseniz bir tshirtü ya da herhangi bir parçayı farklı şeylerle kombinleyip giyiyoruz en kötü ihtimalle bir aksesuar yardımı ile değişiklik yapıyoruz. Yani o 50 kombin için ayrı ayrı 50 parça almıyoruz. İşin sırrı bu aslında çok da abartmaya gerek yok. :)
 
Dolabıma bakıyorum. Toplam 5 tane T-Shirt, 2 tane pantolon ve 4 tane de şortum var. 2 tane ayakkabı çeşidim var. Kızlara bakıyorum; 20 tane ayakkabı çeşidi, 50 tane kombin vs. var. Neden böyleler? Ben paramı harcamıyorum genelde böyle şeylere. Ama kızlar çok abartıyor gibime geliyor.
Aynı tişörtten 8 adet var. 20 liradan mı ne almıştık.
 
Açıkçası ilgi alanıyla alakalı bir şey. Ben az kıyafetle yapamam. Kombin yapmayı seviyorum ve bu kendimi iyi hissettiriyor. Hazırlanırken dikkat ederim bu konuda biraz titizim. Dolabım taşacak kadar kıyafetim var , tek tek hepsini giymekten zevk alıyorum ama bu aralar sağlam bir kaç parçayı bırakıp çoğunu atacağım. Bütçe konusuna gelirsek de en üst aldığım marka bershkadır. Kışın yaz ürünlerini uygun fiyata alır , yazın da kışlıkları uyguna alırım. Paramı kullanmama göre yeri gelir bit pazarından ürünler ararım , biraz zevk kısmı. Bit pazarından dolce gabbana tshirt bulduğumda ve onu 3-5 tlye aldığımda güzel hissediyorum. Gerçi artık yaşadığım yerde hem bit pazarı kapalı coronadan beri hem de insanlar artık işe uyanmış , güzel parçaları bit pazarında mağaza fiyatına görüyorum.
 

Geri
Yukarı