GTA VC vs GTA SA

İkisi karşılaştırılabilecek oyunlar değiller sonuçta GTA:SA Rockstar Games'in GTA:VC'den sonra çıkarttığı ürettiği bir yapım. Grafik konusunda, çeşitlilik konusunda, oyun fiziği konusunda GTA:SA çok gelişmiş bir oyun. Rockstar Games'in yapmış olduğu en gelişmiş oyun her zaman en son çıkarttığı oyundur diye düşünüyorum. İkisi arasında 2 yıl var ama çok farklı oyunlar. 🤷‍♂️
 
GTA Vice City daha basit ve daha kısa olması olsu, renkli haritasıyla, kısa hikayesiyle San Andreas'tan daha iyi. Sa'da oyunu uzatmak için çok saçma görevler var fakat oyunun devasa haritası beni çok etkiledi her yerde keşfedilecek bir şey var. Bana San Andreas çok yaban geliyor, iyi hissetirmiyor. Ben bu yüzden Vice City'i seviyorum ve bana göre en iyi oyun Vice City.
 
O konuda bilgim yoktu. Sadece Vc'den sonra 3'ü oynadığımda mekaniklerin, oynanışın tamamen aynı olduğu gördüm. 3'ün skin değiştirilmiş hali gibiydi. Görev tasarımı falan farklıdır belki bilmiyorum.

Ayn sanki GTA 3'e texture pack uygulanmış gibi oyun motoru aynı ama textureler farklıydı.
 
İkisi de çöp. Grafikler berbat. Bakın Geyta Bej'e, ne kadar mükemmel grafikleri var. GTA SA ve GTA VC oynayan fakirdir.
(!)
 
Küçükken Vice City oynarken daha çok eğlenirdim. Niyeyse albayın gemisinde helikopterle adamların gelip, onları öldürmem favori görevimdir. Benim için VC.
 

Geri
Yukarı