Modem yeri değiştirilebilir mi?

Kardeşim evin içinden kablo çekmeden modemi odana taşıyabilirsin diyorum. Sen pingden şikayetçi değil misin? Eğer Wİ-Fİ adaptör alırsan bırak pingli oynamayı online oyuna bile giremezsin. Bunları ben kafadan atmıyorum çünkü hepsini kendim yaşadım. Bu adaptörü kullanıyordum, Valorant gibi online oyunlarda pingim 800'den aşağı olmuyordu. Bende modemi eve bağlayan dışarıdaki kabloyu uzatarak salondan kendi odama taşıdım yani evin içinden kablo geçmedi.
 
Kardeşim evin içinden kablo çekmeden modemi odana taşıyabilirsin diyorum. Sen pingden şikayetçi değil misin? Eğer Wi-Fi adaptör alırsan bırak pingli oynamayı Online oyuna bile giremezsin. Bunları ben kafadan atmıyorum çünkü hepsini kendim yaşadım. Bu adaptörü kullanıyordum, Valorant gibi Online oyunlarda pingim 800'den aşağı olmuyordu. Bende modemi eve bağlayan dışarıdaki kabloyu uzatarak salondan kendi odama taşıdım yani evin içinden kablo geçmedi.

Tam anlayamadım kablo çekmeden nasıl odama modemi takabilirim.
 
Eğer biraz bilginiz var ise duvardan Ethernet kablosu çekebilirsiniz. Ev telefonu kablosu var ve kullanım dışı ise o kablonun yerinden Ethernet kablosu çekebilirsin.
 

Geri
Yukarı