Call of Duty Mobile hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar zaman geçirmek için oyun arıyordum, her şeyi denedim. PUBG, Mobile Legends, Wild Rift, PES 2020, fakat hiçbiri CoD kadar sarmadı beni. Oyun telefon da adeta su gibi akıyor, koşma animasyonu bile çok güzel geldi bana. Mobil olarak değerlendirirsek mükemmel bir oyun bence, tabii ki bunlar benim şahsi düşüncelerim. Konuyu açma sebebim sizin de bu oyun hakkında düşüncelerinizi merak etmem, aşağıya yazabilirsiniz, kıyaslamak vs. serbest.

İlk çıktığı zamanda indirip rank kasmaya başlamıştım. PUBG Mobile'dan daha çok sarıyor. PUBG Mobile'deki 30 FPS ile Call of Duty Mobile'daki 30 FPS arasında dağlar kadar fark var bana göre. İlk oynadığımda acaba ben 60 FPS falan mı oynuyorum diye düşünüyordum. Call of Duty varken PUBG Mobile'a nasıl bakıyorlar anlamış değilim.
 
Genel olarak fena değil. Ama oyunun boyutu gerçekten çok büyük, boş beleş şeyleri kapatırlarsa boyut küçülecektir.
 
Yaklaşık 1-1,5 yıl oynamış, 100 küsur seviyeye gelmiş ve sonrasında cihazımın artık yetmemesi sebebiyle bırakmıştım. Battle Royale oynamadigim için onun hakkında konuşmayacağım. PvP modu ara sıra girip oynamak için güzel. Oyun sarıyor, arkadaşlarınızla girerseniz daha eğlenceli oluyor. Şu anki hali eskisi kadar güzel midir, yoksa PUBG Mobile gibi barbie giydirmeceye dönmüş müdür bilmem. Ama zaman geçirecek, silah çeşitliliğinin ve silah kişiselleştirmenin bol olduğu bir oyun arıyorsanız oynayabilirsiniz. Şu anki hile durumunu şimdi oynayan arkadaşlar daha iyi bilir, ama oyunun eski zamanlarında hile çok çok az sayıda idi.
 
Ben de yıllar önce oynuyordum. Battle Royale modu çok kötüydü hala öyle mi bilmiyorum. Çok fazla bot geldiği için de silmiştim. Ben açıkçası keyif alamamıştım oynarken.
 
Genel olarak fena değil. Ama oyunun boyutu gerçekten çok büyük, boş beleş şeyleri kapatırlarsa boyut küçülecektir.
Firma tüm oyunlarında boş beleşi seviyor. PUBG'de de gerekli gereksiz bir sürü kıyafet vardı ve oyun baya yer kaplıyordu. Barbie giydirmece gibiydi oyun, şimdi düzeltdiler mi bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı