Bir flash diskim var, içindeki he rşeyi sildim ama hala korkuyorum. Boş flash bellekte virüs olma ihtimali var mı?
Hayır hocam sildim ama 191 kb kullanılıyor diyor. O 191 kb gizli bir virüs olma ihtimali varmı ?"Hocam ben kendimi vakum yerine soktum hiç oksijen bırakmadım sizce hala içime hava çekebilir miyim" demek ile aynı şey bu. Ve hayır bulaşmaz.
Hocam boot mgr dosyaları onlar. Yani USB'nin "Ben neyim aga?" sorusuna cevap vermek için yapılan dosyalar.Hayır hocam sildim ama 191 kb kullanılıyor diyor. O 191 kb gizli bir virüs olma ihtimali varmı ?
Hocam tek sıkıntı antivirüsüm dandik ve Kaspersky alıcak para yok. Antivirüs mcafee D:takılabilir diski yarattım birşey çıkmadı. Birde belleğe en kötü crack dosyası indirmişimdir.Boş olduğunu görmediğiniz dosyalardan biliyorsanız yanılırsınız. Bulaşmaz diyen de bilgisiz kişiler. Siz belleği biçilendirseniz bile sistemde zararlı varsa takılı olduğu için o an bulaşır zararlı tipine göre bulaşma özelliği varsa siz istediğiniz kadar silin.
Bu gibi sorular soracağınıza AV kullanın. Sizin yerinize o düşünüyor hepsini.
Zararlı senin bildiğin şekilde ilerlemiyor.Birde belleğe en kötü crack dosyası indirmişimdir.
Tek sıkıntı Her AV'nin paralı olduğunu düşünmeniz. Kaspersky'ın da ücretsiz sürümü var yazılım kısmına bakarsanız güvenlik kısmında sosyalde veya sitesinde göreceksiniz.Hocam tek sıkıntı antivirüsüm dandik ve Kaspersky alıcak para yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.