Kurallar hakkında düşünceleriniz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana, ne ima ettiğinizi açık açık söyleyin.
Profiliniz uygunsuz üslup ve gereksiz mesaj cezası dolu. Başka ne ima etmiş olabilirsiniz?
Tam olarak aklına gelen şeyi ima ettim. Sorun bundan ban atılması değil varsayımlara göre ban atılması. Ben direkt olarak o organın belli olacağı şekilde yazsam ve bundan ban yesem umrumda olmazdı ama siz varsayıma göre ban atınca sinirlendiriyor.
 
Ben de ban yedikten sonra girmiyorum. Genellikle birlesik yazmayin, imla kurallarından yiyorum ve yedigim anda foruma karşı bir soğuma olmuyor değil ama gene de seviyorum bu ortamı :D
 
Minimum cezanın 1 saat olmaması kaydıyla kurallar gayet güzel olabilir. ''Denetim çok yoğun, kafamızı kaldıramıyoruz'' denilmesine rağmen hatalı kişiye 1 saat ceza verilip sonrasında yine aynı kişiyle 1 saat sonra tekrar başa çıkılması gerekiyor. Benzer cezanın 20-30 kez verildiği düşünüldüğünde de ne denli bir denetim yükü oluşacağı aşikar. Çoğu şeyi çözecek şeydir 1 günlük ceza olayı ama üye kaybı kaygısı var sanırım, saygı duymak lazım.
 
Kafanıza göre almıyor musunuz? Profile göre aldığınızı ilk kez duyuyorum.

Kafasına göre ban atma ya da kaldırma diye bir şey yok. Kurallara göre ban veriliyor. Üye, yardımı dokunan biriyse sadece uyarılabilir ban atmak yerine.
Kafanızda yanlış oturmuş olabilir bu mevzu.

Tam olarak aklına gelen şeyi ima ettim. Sorun bundan ban atılması değil, varsayımlara göre ban atılması. Ben direkt olarak o organın belli olacağı şekilde yazsam ve bundan ban yesem umurumda olmazdı ama siz varsayıma göre ban atınca sinirlendiriyor.
Varsayım olsa bile uygunsuz bir şeyi ima ediyorsa mesajın burada bulunması uygun değil. Herkese açık bir yer burası.
 
Ben şahsen yöneticilerin kafasına göre uyarı verdiğine rastlamadım. Böyle bir şey yapanı zaten görevden alırlar.

Kurallara gelecek olursak gayet yerinde buluyorum. Kendim de elimden geldiği kadar dikkat etmeye özen gösteriyorum. Düzen olacaksa kural da olmalı. Yoksa herkes kafasına göre takılıyor.
 
@Lord Raiden Senin bakış açına göre değişiyor o. Senin aklına ilk o geliyor diye herkesin aklına gelecek diye bir şey yok. Tamamen uydurma atılmış bir ceza.


Varsayım olsa bile uygunsuz bir şeyi ima ediyorsa mesajın burada bulunması uygun değil. Herkese açık bir yer burası.
Madem uygun değil neden kaldırıyorsunuz benim cezamı? Cezayı kaldıran neden uygun görüyor o zaman? Demek ki cezayı kaldıran kişi onu atan ile aynı düşünmemiş.
 
Kafanıza göre inisiyatif almanız da mı söz konusu değil?
Üyeye ve o konudaki duruma göre inisiyatif alınıyor. Mesela faydalı ve iyi niyetli bir üyeye daha fazla tolerans gösteriyorlar ki olması gereken bu, kötü niyetli ve sürekli aynı şeyleri yapan üyeye de ona göre davranılıyor.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı