Kötü karakterine üzüleceğimiz bir dizi/film tavsiyesi

Spoliler vermeden konusunu biraz açar mısınız?
The Vampire Diaries, iki vampir kardeşi esas alıyor. Damon ve Stefan, oldukça genç görünen 100 yaşını geçkin iki vampirdir. Stefan, diğer vampirlere nazaran çok daha iyi niyetli ve duygusaldır. İnsanlara zarar vermemek için elinden geleni yapar. Kardeşi Damon ise güçlerini zaman zaman kötülük için kullanan, kendini beğenmiş bir vampirdir. İkilinin hayatı, dizinin güzel başrolü Elena Gilbert ile tanışınca tamamen değişir. Elena, anne ve babasını kaybettikten sonra kardeşi ile tek yaşamaya başlamıştır. İyi bir öğrenci olmasının yanında kasabanın en güzel kızıdır. Kasabaya taşınan vampir kardeşlerden Stefan, Elena ile sevgili olur. Ancak duygularına yenik düşen Damon da kısa süre içinde bu aşk üçgenindeki yerini alır. Dizi, fantastik olayların yanında bu üçlünün çatışmaları üzerinden ilerlemektedir.
 
Yok hocam hiç izlemedim ama izlemem büyük ihtimal yine de siz düzenleden silin onu.
Sanırım şimdi yaptım
İnsanın ister istemez gözü kayıyor, spoiler tuşu ise spoiler kısmını gizliyor. İlla ki o spoiler yazısına tıklamadıkça da göremiyorsun.
Yeniden özür dilerim haklisiniz benimde gözüm kayıyor fakat mobilde ilk defa kullaniyorum ve o kodun nasil olduğunu bilmiyordum.
 

Geri
Yukarı