IP adresim çalındı

Senin IP adresini çaldığını ve sana söylediği anların ekran kaydını alsaydın tazminat davası dahi açabilirdin. Eline sağlam koz geçmiş ama değerlendirememişsin.

Sana bir şey olmaz. Modemi sıfırla, ailene de durumu anlat.
 
Evinde bunu görmediğin sürece sıkıntı olmaz.

1631694200187.jpeg
 
Bu duruma bir örnek olarak GTA Online'da bu sorunu yaşamıştım. Adam her girdiğim sunucuya join oluyordu. Arkadaşlık isteği falan olmadan.
Statik IP kullanmıyorsanız, modemi açıp kapatın. Eğer yine peşinize düşerse modemi resetleyin.
 
IP adresinin çalınması sonucu sana hiçbir şey olmaz. Sadece şunu demiş olursun "benim evim iki sokak ötede." yani demek istediğim şu IP adresi sadece açık bilgisayar şifrelemesi gibi bir işe yarar. Herkes görebilir, birine vermen çok büyük bir şey değiştirmez ancak IP adresin ile yayın vesaire açıyorsan iki sokak ötede ki evine binden fazla kapı sesi (DDoS) gelebilir.
"IP'mi görmüş birinin adresime gelip organlarımı çalmasını istemiyorum" benim amcaoğlunun da IP adresi çalınmıştı 3 gün sonra böbreklerini deşmişler adamın ya.
 
Roblox'dan nasıl ipni almış anlamadım hala illa açık vermişsindir bir yerde hadi geçtim Roblox oynayan biri yani en fazla yaşadığın şehri öğrenebilir onu da geçtim Roblox oynayan biri nerede nereye yayıcak Allah aşkına sen yine de güvende hissetmek istiyorsan gece uyuma sıfırla modemini herkes uyurken.

Çok komiksin Roblox oynayan herkes çocuk değil internetteki boş bilgilere kanıcağına azıcık araştır.
 
Çocuğun bilgisi yok konu açmış yardım almak için ancak millet hahaha atmış. Ya yeni gelen biri olsam ve bu kadar kişinin benimle dalga geçtiğini görsem bir daha giresim gelmezdi buraya. Çok kırıcı insanlarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı