2500 TL'ye Kadar GTX 960'lı Toplama

Katılım
1 Kasım 2014
Mesajlar
4.468
Makaleler
4
Çözümler
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2500 TL'ye kadar bütçe var bu sistemde neyi değiştirirsem yararıma olur ve fan gibi ayrıca bir şey almak gerekiyor mu? Daha önce hiç toplama bilgisayar işine girmemiştim.
 

Dosya Ekleri

  • 2300-1.png
    2300-1.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 638
Son olarak bilmediğimden soruyorum, bu sisteme soğutma için fan vs. almak gerekiyor mu?
i5 4460, çarpan kilidi açık olmayan bir işlemci olmadığı için stok soğutucusu kendisine yetecektir. Ancak tabi ki alma demem. Sonuçta boştayken 30 derece olması var 20 derece olması var :D
 
Yaptığınız son sisteme GTX970 sığdırabilirsiniz birazcık bütçeyi aşarak. Eğer ki böyle bir şey yapamayacaksanız R9 280X ekleyin. GTX960'tan bariz performanslı. Veya R9 3XX serisinin gelmesini bekleyin. Ama tavsiyem 280X almanız. 3XX ailesinde mimariden başka gelişim görmedim ben.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı