Corsair Void RGB Elite 7.1 Alınır mı?

Katılım
28 Şubat 2020
Mesajlar
11.482
Makaleler
3
Çözümler
158
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar kulaklığım gamepower medusa artık eskidi 2-3 yıldır kullanıyorum memnunum bozuldu bozulacak bir tane corsairin kaliteli kulaklığını buldum fiyat perfornmans yazılımıda var mükemmel 7.1'li önerirmisiniz ( Lütfen game note gibi markadan bahsetmeyin.)
 
Dip ses sorunu var kronik olarak, ancak 10 kulaklıkta 2'sinde rastlanıyor, çözümü de kolay. Alınır.
Evet çözümü nedir? stüdyo kalitesine felan almak yada mikrofon sesi azaltmak mı benim amacım mikrofon değil benim zaten bm300 stüdyo mikrofonum var ben sadece kullanmak için ses kasmak için oyunlarda genel kullanımda çözümü nedir?
 
@cumali_032 çözümü forumda var 1-2 konuda bahsedilmişti, "Corsair Void Elite Dip Ses Sorunu Çözümü" diye aratınca bulursun, kolay çözümü.
Tamam o zaman alıyım ben en iyi fiyat performans ürünü bu yinede bunun mikrofonu kalitelise bunuda kullanırım sizce kaliteli mi?
 
Bundan daha da iyi cihazlar var, blackshark V2 var İtopya'da.

Param olsa 900 liraya kadar çıkarım ama Razer alırım, SteelSeries, alırım Corsair'in üst modelini alırım ama para olsa işte ama yine de fiyat performans olarak bu iyidir değil mi? Ses kalitesi falan mesela bakın size bir olay anlatacağım, daha dün Rampage cashe aldım Gamepower Medusa eskidi diye aradaki farkı anladım çok kötüydü. Rampage cashe hemen iade ettim Gamepower Medusa daha iyiydi şimdi de karşılaştırırıyorum Medusa'yla Void RGB Elite'yi Void RGB Elite daha iyi.
 
Ben BlackShark V2 aldım kısaca söylemek gerekirse çok memnunum. Arkadaşımda almayı düşündüğünüz kulaklıktan var o da genel olarak memnun. Ben yine de ikisi arasından BlackShark v2 seçerdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı