PES oynarken gamepad titremiyor

AzizAliBakırcı

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir titreşimli gamepad aldım. Gamepad masaüstünde gayet iyi titriyor Steam'a girince titreşimi azalıyor pes'e girince hiç titremiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef çözemedim, Steam'dan kaynaklı gibime geliyor. Steam'dan indirmediğim bir PES oyunu oynadığım da titreşim gayet güzel çalışıyordu, bayadır joystickimi kullanarak oyun oynamıyorum o yüzden hâlâ çözememiş bulunmaktayım.
Assasins Creed Odyssey oynuyorum titreşim var fakat PES'te titreşim yok 2 oyunu da Steam üzerinden oynuyorum ben de çözemedim sorunu çok garip.
 
Yeni bir titreşimli gamepad aldım. Gamepad masaüstünde gayet iyi titriyor Steam'a girince titreşimi azalıyor Pes'e girince hiç titremiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Kardeşim Steam'de oyuna sağ tıkla özellikler>yerel dosyalar>göz at ve dosya konumuna ulaş orada setting.exe'ye tıkla kontrol cihazı ayarlarında dirictınput yerine Xinput'u seç sorun çözülür.
 
Xinput'u seçince gamepad ile oynayamıyorum

Pes ve FIFA PC de titreşim desteklemiyor dostum bunu yeni öğrenmiş olamazsınız diyerek geçmiş olsun diliyorum. Ne Xbox ne PS4 kolu PC de FIFA ve pes de titreşim vermiyor anca başka programlarla sağlayabilirsiniz.
xinputu seçince gamepad ile oynayamıyorum
pes ve fifa pc de titreşim desteklemiyor dostum bunu yeni öğrenmiş olamazsınız diyerek geçmiş olsun diliyorum. Ne xbox ne ps4 kolu pc de fifa ve pes de titreşim vermiyor anca başka programlarla sağlayabilir siniz
 

Geri
Yukarı