1500 TL'ye telefon önerisi

Benim önerime yorum yapmadığına göre Huawei düşünmüyorsun sanırım ama bana göre Z2'den daha iyi bir cihaz.

Bu arada LG G3'ün de o sorunları kalmadı artık. Yeni seriler daha kaliteli ve stabil.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için, Huawei dediğiniz gibi iyi bir cihaz olabilir fakat önceki cihazımı aldığımda Atrix f/p telefonuydu. Daha sonra Motorola Türkiye piyasasından çekildi ve cihazı Android 2.3 sürümünde bıraktı daha sonra ise uygulamalar sorun çıkardı,ilk başlarda çok güzel kullanırken sonradan herşey değişti. Bu yüzden bilinen ve güvenebileceğim marka/model arıyorum.G3 dediğiniz gibi düzelmişse alınabilir.

Htc Desire 820 kullanıyorum ve benim beklentilerim de aynı sizin beklentileriniz gibiydi ve telefon tüm beklentilerimi karşıladı. Kullandığından beri ara yüzde kasma falan görmedim. Telefon 64 bit fakat daha android 4.4.4'de olduğu için 64 bit özelliğinden yararlanamıyor. Eylül ayında (Htc'nin resmi açıklaması ile) Htc One M8 ile Htc Desire 820'ye Andoid 5.1 gelecekmiş. Ben fazla oyun oynamıyorum. Telefonu internette dolaşmak ve video izlemek için kullanıyorum. Telefonu internette gezinirken kullanmak çok zevk veriyor. Telefonun parlaklığını ise %30'da kullanıyorum çünkü daha fazlası gözümü alabiliyor. Eğer fazla oyun oynamayacaksanız, benim gibi internet ve video izlemek için kullanacaksanız bu telefon sizin için biçilmiş kaftan olabilir. Eğer almayı düşünürseniz bana telefonla ilgili daha detaylı sorularda sorabilirsiniz
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. HTC Desire 820 benimde dikkatimi çekti ve onuda incelemiştim. Dediğinz gibi cihaz çok hızlı ve stabil. HTC'yi diğerlerinden ayıran en önemli farkta bu bence. Sense arayüzü Samsungun arayüzü gibi sistemi boğmuyor,daha çok Nexus'a yakın. Vazgeçme sebebim ise,ekranı Full HD değildi yanlış hatırlamıyorsam. Bu özellik benim için gerçekten önemli,grafiksel ögelerin daha iyi görüntülenmesi için önemli. Bende video izlerim,internette araştırma yapmak,gezmek için büyük ve kaliteli ekran istiyorum.Genel amacım multimedia tüketimi olacak,telefonu geçtim bilgisayarda dahi oyun oynamıyorum o yüzden oyun çok önemli değil.

Note 3 almanı öneririm. Ekleme yapma imkanın var ise Note 4 çok iyi bir seçim olur.
Ekleme yapabilirim,bir ara S6 ve G4 modellerine bakıyordum sonradan ne yapıyorum ben dedim,belirttiğim tutardan fazla verebılırım fakat bunu şahsi olarak istemiyorum. Sebebiyse bir telefona çok fazla para vermeyi kendim için mantıklı bulmuyorum. Bilgisayarımı geçen sene aldım ve 2000 TL verdim. Hakkı budur dedim, fakat bir telefona neden bu kadar veriyim diye kendimi ikna edemedim. 1500 TL de aslında çok fakat dolar kurundan kaynaklı olarak ve vergiler sebebiyle piyasa buradan başlıyor 2-3 yıl kullanmak isteyen birisi için.
 
O zaman Note 3 çok iyi bir seçim olur. Dediğin gibi o kadar para vermek biraz gereksiz olur. Alacağın telefon seni sorunsuz 2-3 sene götürür.
 
Note 3 şimdiden kasıyor bile. 1.5 yıllık cihaz şuanda kasıyorsa 2-3 yıl nasıl idare edebilir? Marka fanboyluğu yüzünden insanları yanlış yönlendirmeyin.. S6 Edge bile performansta G2 ile kafa kafaya giderken Samsung önermek akıl işi değil.
 
Marka fanboyluğu yapmıyorum. Note 3 için 2-3 sene sorunsuz götürür demedim. Şimdi alacağı telefon 2-3 sene götürür dedim. Konuşur iken kelimelerinize dikkat edin.
 
Yazdığın yazıdan daha farklı bir anlam çıkarabilen varsa söylesin.
Note 3 önerdikten sonra bunu diyorsan, bu sözü Note 3 için söylediğin anlamına gelir. Yok, eğer Note 3'ün 2-3 sene götürmeyeceğini biliyorsan neden öneriyorsun?
 
Arkadaşın şimdi alacağı telefon hangisi olsa 2-3 sene götürür. Çok iyi performans vermese bile götürür. Benim demek istediğim bu.
 
Şu aralar Teknosa'da bir indirim var sanırım. Televizyondaki reklamından gördüm. Lg G5 1700 Tl fakat bir şartı vardı. Bunu bi araştır derim. Gözden kaçmaması gereken bir fırsat.
 
Böyle bir mantıkla bakarsak S3 mini, GM Discovery veya Zenfone 4 de 3 sene götürmesi gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı