Sünnet olmak, hastalıkları engellemiyor

Arkadaşlar size zevk veren sinirler penisinizin klitorisinde, baş kısmında bulunur. İlişki sırasında vajinanın dalgalı yapısı mı size daha çok zevk verir yoksa et parçanız mı? Ne alaka bu zevk azaltma arttırma olayı anlamadım.
 
Sünnet zaten tam koruma sağlamaz ki. Sadece bazı bulaşıcı hastalıklara yakalanma ihtimalini düşürür. Ayrıca zevki azalttığı konusuna da inanmıyorum.
Sen inanmıyorum deyince gerçekler değişmiyor. Penis başı normalde oldukça hassas bir bölge. Sünnetle penis başındaki deri alındığı zaman devamlı dışarıda kalan penis başının hassasiyeti büyük ölçüde azalıyor. Sünnet olmayan "pis" insanlar elbette sünnet olanlara göre daha fazla cinsel hastalıklara yakalanıyor. Çünkü sünnet derisi penis başını korurken bazı bölgelerinde bakteri oluşumuna sebebiyet verecek sıvılar (vajina sıvısı, tükürük, kayganlaştırıcı, idrar vb.) birikebiliyor. Hergün bi su tutarak ortadan kalkabilecek bir sorun kısacası.. Yani aslında temiz bir insanın sünnetli veya sünnetsiz fark etmeksizin aynı bulaşıcı hastalıklara aynı orada yakalanma ihtimali var.
 
Hahaha ben de onu diyorum ama senin aklın sadece hıv'e çalışıyor. Uçuklar gibi virüsler, bakteriyel bir sürü hastalık var ve bunlar kadının hijyenini korumak amaçlı yani dünya senin küçük değil dostum. Penisin zar gibi tabakasının kesilmesinin tek amacı yüzeysel temizlik diye belirtme sebebi mi anlayabildiğinde görüşürüz.

Hiv bulaşını da azalttığı yönünde çalışmalar var. O bahsettiğin virüsler erkelerde de hastalığa sebep olabiliyor. Ayrıca erkekler başka kadınlara da bulaştırabiliyor. Tabii senin büyük aklın almayabilir.
 

Geri
Yukarı